Regisztráljatok és Ti is legyetek Tagok!

Találkozhattok hasonló érdeklődésű családokkal. Ez a program egyben jó lehetőség a nyelvtanulásra is! Te magad tudod kiválasztani, hogy mikor, hova és kihez szeretnél menni, utazási irodák és közvetítők nélkül.

Kedves Családok!

A NOE tavaly csatlakozott a Via Families szervezethez, ami egy nemzetközi sport-, nyelvi- és kulturális csereprogram családok és diákok között világszerte.

Az ELFAC-nak köszönhetően (Európai Nagycsaládosok Szövetsége) az európai nagycsaládos szervezetek, így a NOE tagok is fél áron csatlakozhatnak a Via Famielies közösségéhez. A kedvezményes félárú regisztráció 23,5 euró egy hónapra. Ezen kívül a családoknak semmi mást nem kell fizetni a szállásért. Sőt!

Bár csereprogramnak hívják, nem feltétel, hogy aki külföldre szeretne menni, annak kötelező fogadni is. Beállítható, hogy küldeni, fogadni vagy mindkettőt szeretné egy regisztrált tag.

Az ELFAC többi szervezete már tagja a Via Familes csapatának, így Olaszországba, Franciaországba, Spanyolországba, Németországba, de még a tengeren túlra is lehet menni.

A Via Families kapcsolatban van sportklubokkal is, így a nyelvtanulás és kulturális csereprogram mellett a sportágak szerint is választhatunk családot.

A program további előnye, hogy mindenki maga választhatja meg, hogy mikor, hova és kihez szeretne utazni, utazási irodák és közvetítők nélkül.

További információk angolul emailben (info@viafamilies.com) a honlapon (WWW.ViaFamilies.com), facebookon (Via-Families) vagy twitteren (@ViaFamilies).

Magyarul Molnár Éva (molnar.eva@noe.hu) titkársági dolgozónál lehet érdeklődni.

Via Families dokumentum letöltése

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573