Kedvezményt kínálok

Köszönjük érdeklődését és szándékát, hogy tagcsaládjaink részére kedvezményt kínáljon! A NOE a nagycsaládosoknak nyújtott kedvezmények bővítése céljából szerződést köt minden olyan kedvezményt nyújtó partnerrel, akiknek a tevékenységi köre nem sérti a NOE célkitűzéseit és mindenkor hatályos alapszabályát. A NOE nem köt szerződést olyan partnerekkel, akiknek a tevékenysége, célkitűzései nem egyeztethetők össze a NOE által vallott értékekkel, vagy bármilyen más szempontból nem állnak összhangban a NOE alapszabályával: így különösen dohányterméket árusító üzlettel, italméréssel, szexuális jellegű szolgáltatásokat nyújtó cégekkel, társkereső szolgáltatással.

Kérjük, az űrlap kitöltése és az ÁSZF elfogadása után töltse le, és ragassza ki a szolgáltatás helyén ’NOE kártya elfogadóhely’ matricánkat.

 

(megye, irányítószám település, utca házszám)
(megye, irányítószám település, utca házszám)

(telefonszáma, *kötelező kitölteni)


(megjelenik a honlapon)

(helyes formátum: http://www.domain.hu vagy https://www.domain.hu)
(kedvezmény helyének a telefonszáma)
(ideális méret: 1170 x 658 px és .jpg)

(írja be a kedvezmény mértékét: pl. 5% vagy 2000 Ft)

(kapcsolattartó telefonszáma, *kötelező kitölteni)

Amennyiben szolgáltatását több telephelyen is kínálja, kérjük, azt újabb regisztrációval jelezze.

 

Sikeres regisztrálás esetén a küldés gomb megnyomása után, megjelenik egy rendszerüzenet a honlapon és email-en is küldünk értesítést. Amennyiben nem kap ilyen visszajelzést, a regisztráció sikertelen és ellenőrizni vagy újra ki kell tölteni az űrlapot.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573