Útjára indult A SZERETET ÍZEI program

2020. október 24-én szombaton 11 órakor első alkalommal került sor A SZERETET ÍZEI program átadó ünnepségére a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központban. Egyesületünk az elmúlt két évben csaknem 90 befőzőautomatával gazdagodott, amelyet helyi szervezeteink kaptak meg. Az volt a célunk, hogy a helyben, nagycsaládosok által feldolgozott sok-sok magyar gyümölcs és zöldség olyan tagcsaládjaink felé is eljusson, akik a nagyvárosokban élve jóval nehezebben jutnak hozzá a befőttekhez, savanyúságokhoz.
 
Dinnyésen mintegy 1200 üvegnyi szeretetet tudtunk átadni kispesti, soroksári és józsefvárosi nagycsaládjainknak. Tudjuk, jó helyre kerül.
Köszönet érte az 50 felajánló tagszervezetünknek és családjaiknak. Köszönjük a régióvezetőknek is hogy akik nem tudtak eljönni személyesen, azoktól elhozták és összegyűjtötték a felajánlott befőtteket, hiszen az ország minden szeglete összefogott. Egy emléklappal köszöntük meg a jelenlévőknek a szeretetet, de a többiekét is hamarosan eljuttatjuk. 
 
A programot hagyományteremtő szándékkal indítottuk, kérlek figyeljétek a következő felhívást, hogy senki le ne maradjon, aki adni szeretne egy kis SZERETETET. 

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573