NOE-Díj adományozása

A NOE díjat az Egyesületünkért végzett sokéves, kiemelkedő vagy a családokért végzett rendkívüli, áldozatos munkáért adományoz Elnökségünk. A NOE díj a legmagasabb elismerésünk, értékének megőrzése céljából minden évben erősen korlátozott számban adjuk. Ez évben szeptember 5-én közgyűlésünk keretében az alábbi személyeknek adtuk át ezt az elismerést: Balmaz László és Balmazné Lili, Bognár Józsefné, Daragóné Kontra Ágnes, Dudásné Fejér Márta, Frank József posztumus, Helbert Gyula, Kisné Szirtes Andrea, Lódi Viktória, Makó Zoltán, Nagycsaládosok Szentendrei Egyesülete, Páskándi Ágnes – Család 19 Magazinműsor stábja, Pfeil István, Szatmáriné Priskin Anita, Tarr Éva.

A NOE elnöksége díjat adományozott Gál Kinga Képviselő Asszonynak és Hölvényi György Képviselő Úrnak is, a családokért, kiemelten a nagycsaládokért végzett rendkívüli, áldozatos munkájukért. (A NOE díj egy oklevél és egy bronz plakett, amely Kopp Judit ötvösművész munkája.)

A díj átadására 2020. október 29-én került sor a NOE Központban. A díjat átadta: Kardosné Gyurkó Katalin, laudált: Joó Kinga. Képgaléria

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573