Segítsünk ragyogást hozni a gyermekek lelkébe! – a kárpátaljai árva gyermekek Karácsonyáért!

Kedves Családok!

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) 2022-ben is, az előző évhez hasonlóan, az online térben rendezi meg adventi jótékonysági akcióját közel 30 család-, civilszervezettel, céggel karöltve. Idén is egy olyan ügy mellé álltunk és olyan szervezetet támogatunk, amely megérdemli a plusz figyelmet és segítséget. A VII. Családszervezetek Adventi Vására és Gyűjtése kedvezményezettje a Szent Mihály Gyermekotthon kis lakói a kárpátaljai Ráton. Az otthonban az ukrán háború okozta szörnyűségekkel próbálnak megküzdeni az ott élő gyermekek.

Büszkék vagyunk rá, hogy elfogadta felkérésünket a jótékonysági gyűjtés fővédnökségére Novák Katalin köztársasági elnök asszony.

A vásár fizikailag nem kerül megrendezésre, de Herczegh Anita asszony és lánya, Áder Júlia idén is, immár hetedik éve, készít gyönyörű koszorúkat, melyek megvásárolhatók lesznek a Ficsak Facebook oldalán november 22-28. között a készlet erejéig.

A Szent Mihály Gyermekotthon egy család típusú intézmény a kárpátaljai Ráton. Árva, elhagyott, elhanyagolt és menekülni kényszerült gyerekek találnak itt új otthonra. Van, akinek soha nem volt azelőtt családja, és van, aki itt kapja vissza testvéreit.

Az ügy nagyon fontos, célunk minél több emberhez eljutni és minél nagyobb összeget összegyűjteni, ebben kérnénk az Ön segítségét is.

Bízunk benne, hogy a háborús körülmények között élő árva gyermekekért a családszervezetek, cégek, közéleti szereplők és a magánszemélyek is összefognak.

Kérjük, álljon e nemes kezdeményezés mellé, és támogassa a gyűjtést, hogy a szeretet és a csoda ünnepén meghitt Karácsonyt biztosíthassunk a gyermekeknek.

 Támogatását előre is nagyon köszönjük és ide várjuk:

Mentsük meg az árva gyermekek karácsonyát

vagy utalással ide >>

Név: FICSAK
Számlaszám: 10100833-57631800-01005008 (Budapest Bank)
Közlemény: Adventi Adomány, Ön neve, e-mail címe

A tavalyi vásár és gyűjtés összefoglalója itt olvasható >>

2021-es vásár és gyűjtés összefoglalója

Az idei adventi gyűjtés Facebook eseményét itt tekintheti meg >>

Idei adventi gyűjtés Facebook esemény

Köszönjük a segítségét és külön hálásak vagyunk, ha az adományozás mellett még hírét is viszi kezdeményezésünknek.

Felhívás (letölthető pdf)

 

Király Nóra

FICSAK, alapító

06306551100

www.kiralynora.hu

kiralynora@ficsak.hu

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573