Megjelent a NOE Levelek legújabb száma

„Mi nagycsaládosok nyüzsögtünk, dolgoztunk otthon eleget az elmúlt három hónapban, amikor a koronavírus erre kényszerítette az országot, Európát, sőt a világ nagy részét. Ám ahogy a családokban, úgy az egyesületben sem állt meg az élet. Sőt! Ha végigolvassátok ezt a lapszámot, láthatjátok, mi minden történt az „Együtt a család”- pályázattól, a NOE Himnusz közös felvételén át az Angyali Csomagküldő Szolgálat elindításán keresztül a folyamatos jelzésekig, amelyekkel a különböző intézkedéseket véleményeztük, a honlapunk felpörgetett aktivitásáig, új pályázatok írásáig, s már júliusban a nagyon várt személyes találkozókig, vagy épp a befőző automaták szétosztásáig” – olvashatjuk a lap Beköszönőjében.

Lapszámunkban igyekeztünk mindenről írni, ami utazás, legyen az nászút, tábor vagy családi együttlét. Reméljük, mindenki talál helyet és időt a családi együttlétre és a nyári feltöltődésre. Ehhez nyújtunk segítséget nyári bakancslistánkkal és kérdéssor ötleteinkkel. Szólunk az itt és most fontosságáról is utazásaink során. A Guller Zoltánnal, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával készült interjúban a nyaralni vágyók/indulók tanácsokat olvashatnak, hiszen a veszélyhelyzet megszűnt ugyan, de a biztonságra, a higiénia és a társas érintkezés alapszabályaira továbbra is élénken figyelni kell. A riportban megismerkedhetünk a „fenntartható utazás” fogalmával is.

A lapban olvashatunk arról is, mi az, amit érdemes átadni gyermekeinknek Trianonról. Meddőségi pályázatunk egyik nyertese őszintén beszél párjával a várakozás nehéz éveiről. Ajánljuk figyelmetekbe a KidsOasis családbarát védjeggyel rendelkező szállásait. Kirándulási ötletként két nemzeti parkunk – a Bükki és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park – ajánl területén túra- és szálláslehetőségeket. Divatrovatunkban megtudhatjuk, hogy az idei divatszín a classic blue, vagyis a kék. Gyerekrovatunk ajánlása szerint kalózpapagájt és kalózhajót készíthetünk egy forró nyári napon. Meseként az Öt tornacsuka Hegyestűn című színes és gazdagon illusztrált történetet ajánljuk figyelmetekbe.

Reméljük, Nektek is sok örömötök lesz a magazin forgatása közben.

A szerkesztők

NOE Levelek – június-július

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573