Szeretettel várunk Benneteket Őszi Találkozónkra!

Kedves Egyesület- és Csoportvezetők! Kedves Családok!

Az idei évben az Őszi Találkozónkat 2020. szeptember 26-án, szombaton rendezzük meg az Balatonfüreden, ahol sok érdekes program vár majd Benneteket. Ezen a hétvégén rendezik meg a Romantikus Reformkor Fesztivált is, melynek külön érdekessége, hogy korabeli ruhákban lehet részt venni egy füredi sétán. Biztatunk mindenkit arra, hogy hozzon magával – akár saját tervezésű, készítésű – ruhát/jelmezt, melyben térítésmentesen felvonulhat a reformkori sétán.

A rövid megnyitó a Kisfaludy Galéria melletti színpadon lesz fél 11 órakor (terveink szerint). Balatonfüreden rengeteg látnivaló található, melyhez a Füredkult összeállított egy vendégváró csomagot számunkra.

Ízelítő a látnivalók közül: Vaszary Galéria, Jókai Mór Emlékház, Helytörténeti Gyűjtemény, Bodorka Látogatóközpont, Kisfaludy Galéria. Lehetséges kombinált jegycsomagok vásárlása is, melyet így még kedvezőbb áron vásárolhattok meg. Kiemelnénk a Vitorlázeumot, ami egyedülálló vitorlástörténeti játékos és interaktív kiállítótér, mely bemutatja a balatoni vitorlássportot, a nagyhírű hajók, hajósinasok történetét is. Figyelmetekbe ajánljuk a kombinált csomagok mellett a „Piszkos Fred”, a „Kishamis”, a „Sellő” csomagokat, mellyel a Vitorlázeum mellett kaphattok egy finom ebéd és/vagy hajózhattok a Balatonon. Az említett csomagok, jegyek árait mellékelve találhatjátok, érdeklődni, jelentkezni a vaszary.kozonsegszervezes@gmail.com e-mail címen tudtok.

A Tagore sétányon kézműves kiállítók várják az érdeklődőket portékájukkal.

Lehetőség lesz jelentkezni városnéző túrára is, 20-25 fős csoportok indulnak majd. Kérjük a jelentkezési űrlapon jelezzétek hány fővel vennétek részt a sétán, hogy lássuk az igényeket. (A program térítésmentes)

A városnéző kisvonatra („dotto”) várhatóan kedvezményes jegyeket lehet vásárolni, a kisvonat több helyen is megáll, ahol le- és felszállásra lesz lehetőség (ez még szervezés alatt).

Az étkezést mindenki maga intézi, de igyekszünk ajánlani olyan éttermeket, ahol kedvezményesen lehet menüt vásárolni.

Levelünk mellé csatoltuk a településen található szálláshelyek listáját, azok, akik szeretnének ott aludni, maguknak kell a szállást lefoglalniuk. Mivel a szálláshelyek száma korlátozott, az autóval, vagy autóbusszal érkezőknek érdemes a környékbeli településeken is érdeklődni.

Őszi Találkozónk regisztrációs díja: NOE tagcsaládoknak 2.000,- Ft/család, nem NOE-s családoknak 3 000 Ft/család, mely összeget a NOE OTP 11705008-20109369-es számlaszámra kérjük, a jelentkezési űrlap kitöltésével egy időben utaljatok. Közleménybe írjátok be – egyesület/csoport jelentkezése esetében: egyesület/csoport teljes neve és a résztvevő családok száma; egyéni család esetében: tagsorszám (tagkártyán jobb alsó sarkában szereplő egy betű-négy szám pl: F0223), név, település név

A jelentkezési űrlapok az alábbi linken találhatók, jelentkezési határidő 2020. július 31.

  • egyéni jelentkezők számára:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSds2vqZEnBkC-gPlQZVr9hpVoig23Vh3V84IAMPqdxymC2fng/viewform

  • tagegyesületek, csoportok számára:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_Faz_1LcPDd9I-ZJDWo1RUbl0TvvPqJZgehn1P612Eo5KLQ/viewform

Jó szervezést kívánva várjuk mielőbb jelentkezéseteket!

Üdvözlettel: a NOE Titkársága

 

SZÁLLÁSOK AZ ŐSZI TALÁLKOZÓN

TÁJÉKOZTATÓ LEVÉL

PROGRAMAJÁNLÓ

 

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573