A történet 12 éve kezdődött egy SMS – sel, melynek házasság és 4 gyermek lett a boldog következménye. Csodás időszak volt számunkra, amikor még otthon lehettünk a kicsikkel. Az idő azonban repül…  Bár fiaink még az óvodában élvezhetik a szabadságot, lányaink már az iskolai követelményeknek tesznek eleget.

Ez idáig Szombathelyen éltünk, de egy nagy vállalkozásba fogtunk, és vidékre költöztünk. A vidéki életnek megvannak a maga szépségei és természetesen hátrányai is. Ez utóbbit leginkább fiunk, Matyi érzékeli, mikor hiába szeretné a kakast megtanítani focizni, az állat ebben sajnos nem partner. Valamint azt is nehéz feldolgoznia, hogy anya bármikor képes zöldségeket behozni a kertből, és azokból valamilyen egészséges ételt főzni.

Mindig nagy örömmel várjuk az iskola szüneteket, mivel ekkor még több időt tudunk közösen eltölteni. Sokat köszönhetünk a NOE-nak, és az Erzsébet programnak, hiszen ezen a nyáron újabb élményekkel gazdagodtunk. Úszni ugyan továbbra is csak egyikünk tud, de ez sem rettentett el minket attól, hogy élvezzük a Balatont és Zánkát (ami egyébként alapból is a szívünk csücske).

Hálásak vagyunk mindenkinek, aki a boldogságunkban osztozik.

 

Tisztelettel üdvözli az olvasókat a Mendel család minden tagja:

Zsuzsa, Károly, Zsófia, Korina, Matyi és Viktor

(Ják)

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573