Mindegy, hogy kicsi vagy nagy, visszahúzódó vagy harsány, ügyes vagy kétbalkezes közülünk valaki, közösen, együtt mindet meg tudunk oldani. Mindenki megosztja a többiekkel élete eseményeit, ismerjük egymást és magunkat is. Talán nem mindig egyszerű megélni, hogy soha nem vagyunk egyedül, de nagycsaládban felnőni hatalmas élmény és öröm.

Minden nap fejlődünk: egyre jobb emberismerőkké válunk, türelmesek, toleránsak, megértőek, segítőkészek és elfogadóbbak leszünk úgy, hogy talán észre sem vesszük.

Soha nem maradunk egyedül az örömünkkel vagy a bánatunkkal. Mindig van, aki mellénk ül; mindig van, aki hazavár; mindig van, aki örül, ha meglát. A legnagyobb ajándék az életben, ha valakinek van testvére, így soha nem érezzük magunkat egyedül a világban.

Nagyon szeretünk új dolgokat felfedezni, sokat kirándulunk, és amikor csak lehet, úton vagyunk. Nincsenek unalmas napjaink, akár egy családi verseny, akár sportrendezvény, színház vagy fesztivál, mi biztosan részt veszünk rajta. Rengeteg mókás és emlékezetes kalandot éltünk meg együtt, mert az élményeink, és a szívünkben lévő érzések azok a kincsek, melyek valódi vagyonunkat jelentik.

Hisszük, hogy csak az a miénk, ami tőlünk elidegeníthetetlen. Éppen ezért nagyon fontos tanulni, mert a tudást senki sem veheti el tőlünk. És a másik fontos dolog, hogy mit hagyunk itt magunk után, mit teszünk másokért, milyen érzéseket adunk át másoknak, mert a jó dolgok örökké a másik szívében maradnak.

 

Vas család

Szentes

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573