Vasárnap is jobbnál jobb adventi gyermekprogramok…

…a Várkert Bazárban!

Vasárnap is jobbnál jobb adventi gyermekprogramok
a Várkert Bazárban

Advent második vasárnapján is folytatódnak az ingyenes kézműves workshopok és a gyermekelőadások a Várkert Bazár Rendezvénytermének aulájában! Szeretettel várjuk a családokat már 10:30-tól!

Méhkas Dia Workshop – üvegfestés – Fesd meg fénnyel az ünnepet – A worksopon üveglapocskákra nádtollal, tustintával festenek majd kiégetés után kivetítik az elkészült alkotásokat. A kivetített művekről és az alkotásokról fotó készül. Az elkészült alkotásokat mindenki hazaviheti magával!

Kreatív adventi készülődés – Szoboszlay András családi workshopja – Kreatív kézműves adventi workshop Szoboszlay Andrással a budapesti élet rajzolójával, a Painted City márka alkotójával, akivel most vasárnap 3D képeslapot készíthetnek kicsik és nagyok!

11:00 órától Karácsonyváró gyermekkoncert a Bóbita zenekarral!
A Bóbitától megszokott zenei változatosság és a neves költők közreműködése biztosítja a felhőtlen szórakozást és teszi aktuálissá a zenekar régi szlogenjét: Vidám interaktív gyerekzene az egész családnak.

15:00 órakor Ünnepi állati zenés ABC koncert – Bíró Eszter koncertje. Interaktív, élő koncert gyerekeknek (óvodásoknak és kisikolásoknak) és felnőtteknek, sok-sok játékkal, humorral; egy felhőtlen barangolás a betűk és a hangok világában!

SZOMBATON is érdemes ellátogatni a Várkert Bazárba

15:00 Angyali üdvözlet – Múzeumpedagógiai foglalkozás az Ég és Föld között című kiállításban, a
Várkert Bazár Testőrpalotájában (Bejárat a Clark Ádám tér felől)
Molnár C. Pál Angyali üdvözlet című képéhez kapcsolódva beszélgetünk a bibliai táj és a történetek szereplőinek kapcsolatáról a képzőművészeti alkotásokon. A beszélgetés után, Karácsonyhoz közeledve alkotó feladatként, kis oltárt készítünk, melyet a gyerekek akár el is ajándékozhatnak a családban. Az alkotást során pasztellel és zsírkrétával dolgozunk, ezért ajánlatos játszós ruhában érkezni!
jegyvásárlás a helyszínen vagy online itt: http://varkertbazar.jegy.hu/program/angyali-udvozlet-muzeumpedagogiai-foglalkozas-az-eg-es-fold-kozott-cimu-kiallitasban-86870#programInfoTabAnchor

NOE kártyával a kiállítást a család minden tagja 50%-os belépőjeggyel tekintheti meg! Érdemes megtekinteni a tárlatot, amely igazi ünnepi feltöltődést kínál a Testőrpalota két emeletén.

további információ:
varkertbazar.hu

Programot tartalmazó dokumentum letöltése

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573