Színes minták tengerében

Ha valamire szükségünk lehet az otthoni bezártság strapás monotóniájában, hát a színek, a szépség, a divat ilyen. Mindent a szemnek! Varga Erika divattervező csodás ruháit ajánljuk a NOE Levelek magazin májusi számából.

 

Színes minták tengerében

Varga Erika, a Romani Design alapítója és művészeti vezetője két évvel ezelőtt részesült Európai Polgár Díjban, a NOE kitüntetésével párhuzamosan. Felkértük a divattervezőt, hogy ajánljon fiatalos, színes kompozíciókat számunkra. A válogatást látva egy szempont biztosnak tűnik: a modellek és a tehetséggondozott tinédzserek megjelenése káprázatos és szemet gyönyörködtető!

“Számomra a divat ugyanaz, mint írónak a szavak, festőnek a színek. A ruháimon keresztül tudom megfogalmazni önmagam és megteremteni azt a világot, amelyben szívesen élek” – vallja Varga Erika ötvösművész és tervező, a Romani Design ötletgazdája.

Erika gyerekkorából, tradíciókövető családjából hozza magával a Romani Design termékekre jellemző változatos formákat és gazdag színvilágot. Küldetésének tekinti, hogy ezt az örökséget továbbadja és a divat segítségével teremtsen hidat kultúrák között. Testvére, Varga Helena – aki egyedi táskák, kiegészítők és ékszerek megálmodója – munkái és tehetsége kiegészítik és tovább gazdagítják ezt a küldetést.

Merüljünk hát el ebben a lenyűgöző és egyedi szín- és formavilágban.

A magazin megtekinthető PDF formátumban ITT.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573