Őszi Találkozó – Kalocsa Érsekkert

Őszi Találkozó – Kalocsa

Érsekkert

  1. szeptember 16.

Az idei évben az Őszi Találkozónkat 2023. szeptember 16-án, szombaton 10 és 17 óra között rendezzük meg Kalocsán az Érsekkertben, ahol számtalan érdekes program vár majd Benneteket.

Tervezett programjaink az Érsekkert területén:

9:00                 Regisztráció

10:30              Megnyitó – köszöntők

11:00              Esküvői szertartás

10:00-17:00    Családi programok

A megnyitó után egy fiatal pár esküvői szertartásának is szemtanúi lehettek az Érsekkert színpadán.

A gyerekeket kézműves bemutatók, foglalkozások várják majd: hímzés, pingálás, paprikafűzés, stb. Az Érsekkert területén lesz veterán motoros bemutató, íjászat.

Lehetőség lesz a Vajason kenuzni (majd a helyszínen regisztrálni szükséges).

A városban két múzeum térítésmentesen látogatható karszalag bemutatásával: Viski Károly Múzeum, és a Nicolas Schöffer Gyűjtemény. Érdemes megnézni a Fazekas Házat, a Porcelán Manufaktúrát, a Kalocsai Képtárat és nem utolsó sorban az Érseki Kastélyt és Érseki Könyvtárat is. (ez utóbbi múzeumok térítés ellenében látogathatók)

Szervezünk étkezést is: sertéspörkölt burgonyával, savanyúsággal, melyből egy adag ára: 3000 Ft, de e mellett az Érsekkertben lehet majd vásárolni lángost, kürtöskalácsot, palacsintát, hamburgert, pizzát, a közelben több étterem is működik.

Kalocsára nem lehet irányvonatokat indítani, de megbeszéléseket folytattunk az Építési és Közlekedési Minisztérium Közlekedésért Felelős Államtitkárságával és a Kecskemét-Kalocsa vonalon – amennyiben nagyszámú igény lenne rá – sűrítenék a MÁV Volánbusz járatokat. Amennyiben igénybe vennétek ezt az űrlapon kérjük jelezzétek.

Az Őszi Találkozónk regisztrációs díja: 2000,- Ft/család, melyet kérjük a NOE OTP 11705008-20109369 számú bankszámlájára utaljatok. Közleménybe írjátok be: tagsorszám – ŐT, illetve ha csoportosan jelentkeztek: egyesület v. csoport neve – x fő.

Az alábbi linken lehet jelentkezni az egyénileg érkező családok számára:

Őszi Találkozó, Kalocsa, 2023. szeptember 16. – Jelentkezési lap egyéni tagcsaládok számára (google.com)

a csoportosan érkező egyesületeink/csoportjaink számára:

Őszi Találkozó, Kalocsa, 2023. szeptember 16. – Jelentkezési lap egyesületek, csoportok számára (google.com)

Szeretettel várunk Benneteket!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573