Nagycsaládos korcsolyázás

A Pro Filii Alapítvány jóvoltából lehetőséget kaptunk hogy családjaink térítésmentesen kipróbálhassák a felcsúti korcsolyapályát.

6 és 8 fős utalványokat kaptunk. Olyan 2023. évben rendezett tagdíjjal rendelkező családok jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy a korcsolyapálya utalványt személyesen, a budapesti Titkárságon (1056 Budapest, Március 15. tér 8.) át tudják venni. (Postázást nem tudunk vállalni, mert sajnos gyakori, hogy a küldemények elvesznek a postázás során.)

Az utalványok felhasználási helyszíne: Tó Étterem és Élményközpont – 8086 Felcsút, Fő u. 4/a.

Az utalványok tartalmazzák:
– 6 vagy 8 fő belépését a korcsolyapályára
– korcsolyabérlés – természetesen akinek van korcsolyája vigye magával
– 2 dl forró tea minden belépő részére

Az utalvány felhasználható: 2024 február 29-ig.

A korcsolyapálya nyitvatartása:
H-P 15.00-20.00
Sz-V 10.00-20.00
Rossz idő esetén a korcsolyapálya zárva tart, ezért az utalvány felhasználása előtt kérjük tájékozódjatok a pálya nyitva tartásáról a Facebook oldalán: toetteremeselmenykozpont

A jelentkezésnél előnyt jelent, ha minél nagyobb létszámú a család (4, 5 vagy 6 gyermeketek van), de lehet a családból unokatestvéreket is vinni.

Jelentkezni ide kattintva, az űrlap kitöltésével lehet. Amennyiben a felajánlott utalványok elfogynak lezárjuk az űrlapot.

Várjuk a korcsolyázni vágyó nagycsaládok jelentkezését, a további információkat az átvételről a résztvevők számára az űrlapon megjelölt e-mail címre küldjük.

Várjuk azok jelentkezését is, akik már kaptak tőlünk jegyet, de jól érezték magukat és visszamennének.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573