„NAGYCSALÁDOS ESKÜVŐ” PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete pályázatot hirdet „Nagycsaládos esküvő” címmel az Alapszabályban foglalt feladata (az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért és a jövő generációjáért érzett felelősség erősítése) megvalósítása céljából.

 

„Ez a perc, mi nem volt eddig sosem
Rajtad áll, hogy nyersz, vagy vesztesz velem
Ez a perc, hogy mindenki rajtunk mosolyog,
Ellenség, barát, a rokonok
Csak bámulnak ránk”

 

Demjén Ferenc gyönyörű sorait azért választottuk pályázatunk mottójául, mert kifejezi a házasság, az esküvő eufóriáját, amikor örömünket kifogyhatatlannak érezzük, s csak a csillagos ég a határ. Ebben az örömben szeretnénk osztozni azon fiatal párokkal, akik szívesen veszik, ha több ezer fős a násznép a saját családjukon túl, ha a Balatonfüred adja a gyönyörű környezetet, s a NOE állja az esküvő költségeit.

 

Pályázók köre:

Olyan fiatal – 30 év alatti – párok jelentkezését várjuk, akik szerelmüket eljegyzéssel erősítették meg, s úgy érzik, hogy eljött az idő, hogy életükben először kimondják a boldogító igent. A beérkezett pályázatokat a NOE elnöksége bírálja el, akik három pályázatot választanak ki. (Nem csak a NOE tagjai pályázhatnak!)

 

A pályázat beadásának határideje:

2020. február 9. A Házasság Világnapja

 

A pályázat elbírálásának határideje:
2020. március 4.

 

További tudnivalók :

A pályázóktól az eljegyzésről készült fotókat (4-5 db), egy rövid, maximum kétoldalas írott, vagy kétperces videofelvételt (mp4) várunk, amelyben bemutatják, hogy miért is fontos számukra a házasság.  A pályaműveket a következő címre várjuk: noe@noe.hu

 

A pályázat nyerteseinek 2020. szeptember 26-án Balatonfüreden megszervezzük házasságkötését. Ennek keretében biztosítjuk az anyakönyvvezetőt, a szertartás feldíszített környezetét, egy maximum 30 főre szóló esküvői fogadást a családtagokkal közösen, fotóst, egy grafikussal közösen megálmodott meghívót, támogatóinknak köszönhetően egy szerény ajándékot, és minden programon való részvételt aznap az

Őszi Találkozón.

 

A nyertes pályázók bemutatásra kerülnek a NOE Levelek című kiadványban. A Pályázó tudomásul veszi, hogy pályázata benyújtásával a pályamű felhasználási jogát automatikusan átadja a Kiírónak, azt a Kiíró a Pályázó külön, további engedélye nélkül nyilvánosságra hozhatja (terjesztés), a nyilvánosság számára bármilyen módon hozzáférhetővé teheti.

Nagycsaládos Esküvő Pályázat Felhívás

Képgaléria a 2019. évi Nagycsaládos Esküvő rendezvényünkről és Őszi Találkozónkról

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573