2022. évi tagdíj

Kedves Egyesületi Tagunk!

Szeretettel köszöntünk! Reméljük, hogy a járvány okozta nehézségek ellenére mindenki sikeres, örömteli évet tudhat maga mögött, és jól éreztétek magatokat tagcsaládjaink sorában! A jövőben is fordulhattok hozzánk segítségért, tanácsért vagy Ti is felajánlhatjátok segítségeteket – akár tudásotokat, tapasztalataitokat– más családok támogatására.

Az éves tagdíjjal Te és családod is hozzájárul egyesületünk létéhez, a családok érdekében végzett közös munkánkhoz, melyet ezúton is nagyon köszönünk!

Egyesületünk 2022. évi tagdíja 7 000 Ft, melyet kérünk, ha még nem tetted meg legkésőbb 2022. január 31-ig fizessétek be. Amennyiben elmaradásotok van, az összeadódik a jövő évi tagdíjjal. Kérjük, hogy rendezzétek a hátralékot, mert csak így őrizhetitek meg tagságotokat.

Átutalással a 11705008-20474210 számlaszámra a közlemény rovatban a tagsorszámotok feltüntetésével tudjátok rendezni. (a tagsorszám a kártyán szereplő egy betű és négy szám kombinációja pl: A0001,B0001,C0001,D001,  akinek E betűvel kezdődik a tagsorszáma, annak az adott tagegyesülethez kell utalnia ) A tagdíjbefizetések feldolgozása után postázzuk a tagsági igazolványt érvényesítő matricát. A tagsag.noe.hu oldalon már bankkártyával is tudtok fizetni. A belépéshez a tagsorszámra és egy jelszóra van szükségetek. Az ehhez szükséges kezdeti jelszót már korábban elküldtük. Kérünk benneteket, hogy éljetek ezzel a lehetőséggel. Ha a jelszó nem lenne meg, írjatok a pinter.timea@noe.hu címre, s kaptok segítséget.

A tagsági igazolvánnyal számos termék, szolgáltatás kedvezményes igénybevétele jár együtt, valamint jogosultak vagytok kulturális és üdülési ajánlataink igénybevételére is. Ezeket a www.noe.hu és a www.edc.hu oldalon, illetve esetenként a NOE Levelekben találjátok meg. (Fővárosi kulturális ajánlatokra jelentkezni e-mail útján a tagsorszám megadásával lehet a noe.felsotisza@gmail.com címen.)

A családi adó- és járulékkedvezmények miatt tagjaink többsége már nem tud 1%-os felajánlást tenni, ezért nagy örömmel fogadunk anyagi támogatást (http://www.noe.hu).

Biztatunk, hogy legyetek Ti is aktív részesei a NOE életének!

Családod minden tagjának – Kicsiknek és Nagyoknak – örömökben gazdag, békés Karácsonyt és boldog Új Évet kívánunk!

Budapest, 2021. november 24.

A NOE elnöksége nevében:

Egyed Éva, titkárságvezető    és   Pintér Tímea, számviteli ügyintéző

 

 

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573