Idén is indul „A SZERETET ÍZEI” programunk

Kedves Csoport- és Egyesületvezetők!

A NOE-CÖF megállapodásnak köszönhetően az elmúlt években több mint 90 befőző automatát használhattunk ingyenesen. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak és örülünk annak, hogy egymás közt is megosztjátok a készülékeket, illetve több család közösen főzi be a finomságokat, mert ez is mutatja, hogy a NOE tagjai gondolnak egymásra, segítik egymást. Régi és fontos hagyományunk ez, amire mindig is büszkék voltunk.

Nem minden család él azonban olyan helyen, ahol gyümölcsöt tudna termelni vagy lenne hagyománya náluk a befőzésnek. Ezért a tavalyi évben egy programot indítottunk, amely a “SZERETET ÍZEI”  nevet viseli, s amelynek célja, hogy a befőző automaták segítségével eltett befőttek, szörpök és más finomságok eljussanak azokhoz a családokhoz is, akik csak boltban, drágán megvásárolva juthatnak ilyen termékekhez, s ez anyagi okokból csak ritkán adatik meg számukra.

Arra kérünk benneteket, hogy az automatákkal készített finomságaitokból néhány üveggel erre a jótékony célra ajánljatok fel termékenként. Biztos vagyok benne, hogy nagy örömet szerezhetünk a megajándékozottaknak, ha nem csak a terméket adtok át, de egy-egy olyan saját receptet is, amellyel fel tudják azokat használni.

A vezető gyűjti az év folyamán a felajánlásaitokat. Segíti a dokumentációt, ha használjátok és vezetitek a táblázatot (táblázat letöltése), amelyben követni lehet, hogy mely családok kapták meg a készüléket használatra. Küldünk részetekre egy matricát is, amelyen látható, hogy milyen felirat kerüljön az üvegekre, s így személyesebbé váljon az ajándék. Természetesen a címkét akár ti is kinyomtathatjátok (nyomtatható címke letöltése).

Egy szép átadó ünnepséget is szervezünk a program keretében, ahol a tavalyi évhez hasonlóan az a szervezet is ott lesz, aki ad, és az is, aki kapja felajánlásokat egy nagy, terített asztal körül.

Biztosak vagyunk benne, hogy sokak számára – egyszülős családok, nehezebb anyagi helyzetű családok – szerezhetünk valódi örömöt, s nyújthatunk kézzelfogható segítséget a program segítségével. Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoztok a programhoz!

Azok számára, akik tavaly nem vettek részt az átadó ünnepségen, szeretettel ajánljuk az alábbi videót, mely által bepillantást nyerhetnek az átadó ünnepség hangulatába, valamint a program hátterét is megismerhetik: videó megtekintése

Kérlek gondoljátok végig, csatlakozzatok a programhoz és ősszel adjuk át együtt a szeretet ízeit.

Ezen a linken tudjátok jelezni felénk, hogy számíthatunk Rátok: https://forms.gle/mMMf2rRL2RZc3umb7

Köszönjük, ha csatlakoztok és segítetek!

Jó befőzést kívánunk!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573