Ég és Föld között

Különleges múzeumpedagógiai foglalkozás a Várkert Bazárban!

Múzeumpedagógiai foglalkozás az Ég és Föld között című kiállításban, NOE tagsággal kedvezményes látogatói jeggyel november 11-én és 25-én.

Mit mond el egy-egy arc, egy mozdulat? Mit mesélnek a színek, a formák, a növények? Mit hordoznak magukban az évszakok? Hogyan segít a természet látható ereje megérteni egy történetet?

Az erő tükrei című élményközpontú múzeumpedagógiai foglalkozáson a Bibliai történetek tájait keresik meg és alkotják újra a gyermekek, az Ég és Föld között kiállítás anyagának megismerésével.
Foglalkozásvezető: Salgó Viktória (művészettörténész, múzeumpedagógus)

Időpontok:
NOV 11., SZOMBAT, 15:00 és
NOV 25., SZOMBAT, 15:00

Időtartam: 100 – 120 perc
Ajánlott: 4-14 éves korig
Részvételi díj: 1500 Ft / gyermek
NOE tagsági kártya felmutatásával a kísérők (5 főig) 500 Ft-os belépővel nézhetik meg a kiállítást a foglalkozás időtartama alatt.

Tekintse meg a híres Római iskola – többek között Aba-Novák Vilmos, Kontuly Béla és Molnár C. Pál –, valamint Szalay Lajos, Kondor Béla, Borsos Miklós, Tóth Menyhért, Csernus Tibor, Péreli Zsuzsa és az elmúlt évtizedek több más, neves kortárs alkotójának műveit, miközben gyermeke a Bibliai történetekkel ismerkedik játékos formában.

Jegyvásárlás a helyszínen vagy online itt:
http://varkertbazar.jegy.hu/program/az-ero-tukrei-muzeumpedagogiai-foglalkozas-az-eg-es-fold-kozott-c-kiallitasban-86045/403531

Helyszín: Várkert Bazár, Testőrpalota
1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2.
bejárat a Clark Ádám tér felől

A Biblia világával, a hittel és az emberi sorskérdésekkel foglalkozó magyar képzőművészeti alkotásokból rendhagyó tematikus válogatás nyílt a Reformáció ötszázadik évfordulóján a Várkert Bazárban.
Novemberben két alkalommal is izgalmas programra várjuk a gyermekeket a kiállítás területén.

Múzeumpedagógiai foglalkozás dokumentum letötése

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573