BABAKÖSZÖNTŐ 2020

Kedves Szülők!

Életre szólóan szülővé válunk, amikor igent mondunk egy-egy gyermek érkezésére, és határtalan az öröm, amikor megérkezik, amikor kézbe foghatjuk, szerethetjük gyermekeinket. Öröm a családnak, öröm a közösségünknek, amely mellettünk áll.

Ennek az örömnek szeretnénk mi is részesei lenni egy kis időre, ezért – immár hagyományosan – ünnepséggel, babacsomaggal, játékokkal, zenével, foglalkozásokkal, finom ebéddel szeretnénk köszönteni azokat a NOE tagcsaládokat, ahol 2019-ben újszülött baba érkezett!

Babaköszöntő programunk megrendezésére reményeink szerint ez év őszén kerül sor, melyre nagy szeretettel várunk majd Benneteket. A pontos időpontról és helyszínről természetesen időben küldünk tájékoztatót.

Sajnos a jelenlegi krízishelyzet nem alkalmas ugyan a közös ünneplésre, mi mégis szeretnénk elkezdeni a készülődést a szép eseményre. Minden évben készül egy közös, hatalmas méretű molino a babák fotóival, mely a rendezvény helyszínén kerül kiállításra. Ezt a molinot szeretnénk jelképesen már most tavasszal elkészíteni.

Kérünk Benneteket, hogy legyetek kedvesek, küldjetek egy-két közeli fotót gyermeketekről a noe@noe.hu e-mail címre. (A kérés azoknak a tagcsaládjainknak szól, akiknek 2019-ben született gyermekük.)

Kérjük, hogy jó minőségű, nagy felbontású képeket küldjetek a babákról.

A beküldés határideje: 2020. április 15. éjfél

A tavalyi rendezvény hangulata képekben:

https://noe.hu/galeria/babakoszonto-budapest-szeker-csarda-majus-4/

Vigyázzatok magatokra és Családotokra,

 

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke

és a Szervezők

 

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573