Angyali Csomagküldő Szolgálat 2023.

JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁS

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete ebben az évben is elindítja

Angyali Csomagküldő Szolgálatát (ACSSZ-t).

2006 óta, amikor először indult útjára ez a jótékonysági programunk, sok ezer család ünnepét sikerült megkönnyíteni. Angyalaink sok rászoruló NOE családot örvendeztetnek meg évről évre az ország egész területén szeretetcsomag küldésével, amit ezúton is hálás szívvel köszönünk!

Adj örömet, teremts csodákat  Angyalként, névtelenül segítve egy családon!

Olyan jólelkű családokat keresünk, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy másik család megsegítését azzal, hogy összeállítanak és elküldenek számukra egy szeretetcsomagot.

Ugyanakkor várjuk segíteni szándékozó munkahelyi- és osztályközösségek, sportegyesületek jelentkezését, ahová tartoztok, hogy együtt, közösen állítsatok össze és küldjetek szeretetcsomagot egy rászoruló nagycsaládnak. Ha közösségetek néhány tagja egy-egy aprósággal hozzájárul egy közös csomag összeállításához, nemcsak egy családnak szereztek örömet, hanem közösségetek is még jobban összefonódik.

A program úgy működik, hogy egyszerre keresünk rászoruló családokat és angyalokat, akik segítenek nekik.  Egy Angyal több családnak is segíthet. A csomag értékét az Angyal határozza meg. Az ajándékozás lehet természetbeni (tartós élelmiszer, ünnepi édesség, más finomságok, esetleg ajándéktárgy, játék a gyerekeknek), vagy ajándékutalvány. Mivel az egyesületen belül jól ismerjük egymást, így garantálható, hogy azokhoz kerül az ajándék, akiknek arra valóban szükségük van.

Kérünk Benneteket, említsétek meg szűkebb- és tágabb környezetetekben a NOE jótékonysági felhívását, és terjesszétek azt a közösségi médiában.

Angyali jelentkezés 2023. december 17-ig lehetséges a következő űrlap kitöltésével:

Angyal ACSSZ 2023. december (google.com)

Bővebb információt a honlapon (www.noe.hu) találtok!

Fontos Tudnivalók

– Ha utalványt küldesz: kérlek, nézd meg előtte, hogy a megajándékozott család lakóhelyéhez közel milyen nagyobb üzletek vannak, hol tudja felhasználni a kapott utalványokat.

– Amennyiben ajándékcsomagot küldesz: az ajándékcsomagok értékének nincsen alsó- vagy felső határa. Bármit tehetsz bele, tartós élelmiszert, kis meglepetéseket a gyermekek részére, társasjátékot.

A jelentkező angyaloknak a családok elérhetőségével egyszerre megadjuk a gyermekek nemét, korát, hogy családra szabottan lehessen összeállítani a szeretetcsomagot.

Amennyiben névtelenségben szeretnétek maradni, és csomagot küldtök, azt a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (1056 Budapest, Március 15. tér 8. sz.) nevében adjátok fel, de saját telefonszámotokkal ( a futárcégnek/postának ez kell a kapcsolattartáshoz, hogy tudjátok, éppen milyen státuszban van a feladott csomag)! Ezt azért javasoljuk, mert előfordulhat, hogy a kilátástalan helyzetben lévő család levéllel keresi meg azt a címet, ahonnan egyszer már kapott segítséget. Az általad tanúsított jó szándékot, kedvességet nem szeretnénk azzal rossz emlékké tenni, hogy utána levelek áradata önt el.

Kérünk mindenkit, hogy terjessze az Angyali Csomagküldő Szolgálat felhívását a közösségi médiában, személyes beszélgetések alkalmával, hogy minél több családnak tudjunk segíteni közösen.

Óhatatlan hogy nehéz helyzetbe kerül egy család, és ilyenkor jó, ha van egy közösség, amely figyel rájuk még akkor is, ha szerények, és nem mernek kérni.
Kedves Családjaink! Amennyiben ti magatok vagytok ilyen helyzetben, kérünk titeket, töltsétek ki az alábbi űrlapot és a segítségkéréshez a családi adatokon kívül kérünk szépen egy családsegítő, védőnő, helyi gyülekezet, oktatási intézmény által aláírt/befotózott ajánlást.

Az űrlapot 2023. november 30-ig tudjátok kitölteni:

Rászoruló Család 2023. tél (google.com) 

Letölthető angyali felhívás

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573