VERSENY FELHÍVÁS

A „Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete a tizenötödik éve sikeresen folytatott

Életmese írói pályázata mellett meghirdeti a

IX. Kárpát-medencei Élő és online Életmese felolvasó- és illusztráló versenyét

Az Életmese felolvasó verseny leírása:
Élő és online formában is meghirdetjük minősítő versenyünket. Az online versenyformára a nagy távolságban élőket, azaz a személyes részvételt a távolság miatt akadályozó helyzetben lévőket várjuk.

Élő felolvasó versenyünket Debrecenben a Simonffy utca 21. sz. alatti Ifi házban tartjuk október 28-án 10.00-tól.

A verseny két fordulóból áll. Először a kötelező részletet, majd a szabadon választott kb. 3 perces szöveget kell felolvasni. Az élő felolvasó versenyre a nevezést október 20-ig várjuk a mellékelt jelentkezési lapon!

Online versenyzőinktől 1-1,5 perces videót várunk (az egyértelmű beazonosítás érdekében kérjük, hogy a videófelvétel a név, korcsoport és a település bemondásával kezdődjön) melyben a versenyzőknek egy szabadon választott részletet kell felolvasniuk az eddig megjelent bármelyik Életmese kötetből (a www.mosolyvirag.hu weboldalról tölthető le). A videó mellé kérjük csatolják a jelentkezési lapot is legkésőbb október 20-ig. A zsűri az online felolvasó verseny résztvevőit november 15-ig minősíti.

Az Életmese illusztráló verseny pályázati feltételei:
A versenymunkának az eddigi bármelyik Életmese kötetben megjelent egyik történetét kell illusztrálnia. A pályázó adatai mellett kérjük feltüntetni az illusztrált életmese kötet megjelenési évét és oldalszámát is.
Az online beküldött művek legjavát a szervezők a www.mosolyvirag.hu weblapra, illetve a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete facebook oldalára töltik fel. A rajzokat október 15-ig kérjük a jelentkezési lappal együtt elküldeni az eletmese2023@gmail.com email címre elküldeni! Eredmény hirdetés: 2023.okt. 28-án 10.00-tól Debrecenben, az IFI Házban.

A jelentkezéseket az alábbi korcsoportokban várjuk:
1. korcsoport: alsótagozat,
2. korcsoport: felső tagozat,
3. korcsoport: 15 és 38 éves kor közöttiek,
4. korcsoport: 38 év felettiek.

Minden résztvevő minősítő elismerésben részesül! (arany, ezüst, bronz)
A versenyeinken elért eredményeket november 30-ig honlapunkra és facebook oldalunkra is feltesszük. Az érdeklődők a versenyek további részleteiről a +36/20-312-8584 vagy a +36/30-928-0899-es mobilszámon kaphatnak tájékoztatást.
A felolvasó és az illusztráló versenyre a jelentkezési lap, valamint a kötelező részletek jelen felhívásunkban és a honlapunkon is megtalálhatók.

Beke Margit, Radnainé Filep Ildikó
Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete

Életmese felolvasó- és illusztrációs versenyfelhívás-2023

Felolvasó versenyhez – adatlap 2023

Illusztráló versenyhez – adatlap 2023

Életmese kötelezők 2023

 

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573