Változás szele – 18. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor

 

Változás szele – 18. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor, 5–12. osztályosok számára, Piliscsaba, 2019. október 25-28.

 

Ha te is változnál vagy változtatnál, vagy csak túlélnéd a változást, tarts velünk! A KÖSZI Nyomkereső tábor idén is a rejtélyek világába kalauzol, oda, ahol használnod kell az eszedet és az ügyességedet, hogy megfejtsd a titkokat, és a te csapatod győzedelmeskedjen. Elég bátor vagy, hogy vállald a kihívást? Sok barát és egy kiváló csapat, változatos és szórakoztató program vár ezen az izgalmas őszi hétvégén.

 

Mottó 2019-ban: Változás szele

 

Változás: jó vagy rossz dolog? Te szereted a változásokat? Szerettél volna már megváltozni… netalán valakit megváltoztatni? Előfordult már, hogy az életedben valaki vagy valami nagyon megváltozott? Hogy viselted? Mi vagy ki segíthet, hogy állva maradj a változás szelében is…?

 

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található

A tábor megosztandó Facebook-eseménye: A változás szele – KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor

Információ: Szalai Nóra, kapcsolati és operatív munkatárs

Telefon: +36 30 791 8664, E-mail: koszi@koszi.net

 

A KÖSZI Nyomkereső egy olyan egyedülálló készségfejlesztő tábor, ahol a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltésén, illetve a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagításán túl, életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot is kínálunk számukra. Az agyat és kreativitást pallérozó programokon kívül helyet kap táborunkban egy őszi kirándulás, mozgásra serkentő akadályverseny és métázás, valamint szerepjáték és más csapatos vetélkedők is. Gyakorlott, dinamikus csapatunk egy szerető, családias közösségben várja a táborozókat.

 

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

 

Korosztály: 5-12. osztályosok (2019/2020-as tanévben)

Helyszín és időpont: Piliscsaba, 2019. október 25-28.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573