ÜNNEPI AJÁNDÉKCSOMAG TÖBB EZER NAGYCSALÁDNAK

A main napon rendeztük meg – az óvintézkedések teljes betartása mellett – közös sajtótájékoztatónkat a Magyar Napló és az Orpheusz Kiadó két vezetőjével, a nagycsaládoknak szánt értékes ünnepi ajándékcsomagok jelképes átadása kapcsán.

A sajtótájékoztatón részt vett Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke mellett Erős Kinga, az Orpheusz Kiadó vezetője, a Magyar  Írószövetség elnöke, valamint Zsiga Kristóf, a Magyar Napló Kiadó vezetője. Képgaléria

Két kiváló könyvkiadó – a Magyar Napló és az Orpheusz Kiadó – összefogott a nagycsaládok érdekében, hogy a járvány sújtotta időszak alatt se maradjanak irodalmi élmények nélkül. Az egyedülálló akció keretében a két kiadó összesen 10 ezer könyvet adományoz ingyenesen – 21 millió forint értékben – a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagcsaládjainak. A kötetek főleg hazai kortárs szerzők munkái, de vannak köztük kortárs világirodalmi művek is. Az országos akció keretében a családok még advent előtt megkapják a könyvcsomagokat. A kb. kétezer családot mesék, szépirodalom, albumok és antológiák repítik az irodalom világába.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573