Teremtő tűz – a férfimotiváció könyve

Megjelent partner szervezetünk (Férfiak Klubja) alapítójának, Bedő Imrének új könyve, a „Teremtő tűz – a férfimotiváció könyve”. Kevesen szólnak közvetlenül a férfiakhoz, Bedő Imre erőssége abban rejlik, hogy eléri, megérinti és megerősíti őket a családjaik szolgálatában. Könyvei a nők körében is nagyon népszerűek. Olyanok ajánlják, mint Böjte Csaba, Kassai Lajos (Lovasíjász), prof. dr. Bagdy Emőke, dr. Csókai András, dr. Pécsi Rita vagy Lackfi János.

Idén megtartó erőt ajándékozhatunk a fiúknak, férfiaknak! A NOE tagjai számára most különleges kedvezményt ajánlott fel a Férfiak Klubja!

A két könyv fölötti vásárlásra eleve járó 12% kedvezmény fölött a „noe“ kuponkód beírásával további 10%, azaz összesen 22%-os kedvezményt biztosítanak. Egy könyvre 10%, kettő fölött 22% NOE kedvezmény! (Kérjük mindenképpen írja be a kuponkód rovatba a „noe“ szót és nyomja meg mellette a kupon érvényesítése gombot..)

A szerzőről: Bedő Imre társadalmi felelősséget érző közgazdász, férj, apa, férfi. Dolgozott a banki szférában, volt iparvállalati csúcsvezető, majd saját vállalkozásait igazgatta. Csíkszeredában született, ma családjával Budapest mellett él. Az erkölcsi alapok megszilárdítására, a család és a társadalom megerősítésére 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja politikamentes szervezetét és mozgalmát. Ezt tartja hivatásának.

Rendelés NOE kedvezménnyel

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573