Rajz-, fotó- , és videopályázatot hirdet a NOE: „A fenntarthatóság bölcsője a család”

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete rajz-, fotó- és videopályázatot hirdet

„A fenntarthatóság bölcsője a család” címmel.

Pályázati témakör:

A pályázatra olyan rajzokat, fotókat, videofelvételeket (telefonnal készítettet is) várunk, amely bemutatja, hogy a pályázó és családja mit tesz a fenntarthatóság, a környezet- és klímavédelem érdekében. Ebbe a legapróbb házi praktikák bemutatása éppúgy bele tartozik, mint a különféle szakmai ismeretek elsajátítása, a környezettudatosság bármely eleme.

Pályázók köre:

Korhatártól függetlenül családok, családtagok, fiatalok, idősek, barátok, baráti társaságok, szülők, nagyszülők egyaránt pályázhatnak. Nem NOE tagok is pályázhatnak!

Beadás módja:

Egy pályázó csak egy kategóriában indulhat, és maximum 1 rajzzal vagy fotóval, illetve egy videofelvétellel (maximum 90 sec hosszúságú!) pályázhat, ugyanakkor részt vehet családtag vagy más ismerős pályázatának elkészítésében. (egy családból többen is pályázhatnak)

A pályázat beadása csak elektronikusan lehetséges, a noe@noe.hu emailen.

Kérjük, hogy nevét, címét, email címét, telefonos elérhetőségét adja meg beadáskor.

Kérjük továbbá, hogy röviden: maximum 1000 karakter (szóközökkel) írja le, hogy a pályázatnak mi a története, További feltétel, hogy a pályázó a saját online felületein (blog, honlap, facebook profil, instagram, youtube, vimeo, egyéb) tegye közzé pályázatának anyagát (ezek elérhetőségét ismertesse pályázatában). A közzétételkor kérjük feltüntetni: „A fenntarthatóság bölcsője a család”.

Formátum:

A rajzokat kérjük, hogy A2-es méretben készítsék el (elég a rajzról készült fotót beküldeni), a fotókat olyan felbontásban és méretben kérjük, amely lehetővé teszi A2-es méretben történő kiállításukat. A videofelvételeket pedig youtube vagy vimeo linken várjuk.

Beadási határidő: 2021. május 31. (hétfő, éjfél) Eredményhirdetés: 2021.június 21., (hétfő)

További tudnivalók: A beérkezett műveket szakmai Bíráló Bizottság bírálja el

A legjobb három mű díjazása kategóriánként:

  1. helyezett: 150 000 Ft 2. helyezett: 100 000 Ft 3. helyezett: 50 000 Ft értékű nyeremények (bruttóban értendőek)

A legjobb pályaművek bemutatásra kerülnek a X. Európai családkongresszuson.

A pályamű kizárólag a Pályázó (szerző) saját alkotása, szellemi terméke lehet. A Pályázó tudomásul veszi, hogy pályázata benyújtásával a pályamű felhasználási jogát automatikusan átadja a Kiírónak, azt a Kiíró a Pályázó külön, további engedélye nélkül nyilvánosságra hozhatja, a nyilvánosság számára bármilyen módon hozzáférhetővé teheti, illetve a szerző nevének feltüntetése mellett átdolgozhatja (kiadvány, kiállítás, stb.).

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573