Jelentkezés és programlehetőségek az Őszi Találkozón

Regisztráció

Őszi Találkozónk regisztrációs díja: NOE tagcsaládoknak 2.500,- Ft/család, nem NOE-s családoknak 3 000 Ft/család, mely összeget a NOE OTP 11705008-20109369-es számlaszámra kérjük, a jelentkezési űrlap kitöltésével egy időben utaljatok.

jelentkezési űrlapok az alábbi linken találhatók, regisztráció és befizetési határidő: 2019. szeptember 9., utána csak a helyszínen tudtok jelentkezni, melynek díja: 3000 Ft/család.

  • egyéni jelentkezők számára:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSew_Ny67o0TJHYfPux-oAQ2p1Oq9RhdTvsj7kqJWgoGOF3dxw/viewform

  • tagegyesületek, csoportok számára:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpxO2L7aCzDhESeP_-5hvG782_ZQSj5PBMGhKBwSzysAQ02Q/viewform

 

Programok

A NOE számára kijelölt területen kézműves foglalkozásokkal várjuk kreatív gyermekeket és szüleiket. Számíthattok bőrözésre, óriás szappanbuborék készítésre, körmöcskézésre, lehetőség lesz langalló, szörp vagy kompót kóstolásra, stb.

Ezen kívül, a játékudvarban mára már elfeledett játékokat elevenítjük fel. A vállalkozó kedvűek próbára tehetik ügyességüket hagyományos népi sportjátékokban: mocsárjárás, gólyalábazás, kislabda dobás, rönkemelés, súlyzózás, gúzsra dobás, karóra dobás, karikahajtó, vizes nyolcasozás.

Tárlatvezetők segítségével, rövid séta keretében megismerkedhettek egy előre kiválasztott tájegység népi építészetével és lakáskultúrájával.

Az 1930-as éveket idéző Skanzen Vonaton korhű öltözékben teljesít szolgálatot kalauz és masiniszta, irányításukkal az egész múzeumot 30 perc alatt járja be a szerelvény. Az Európában egyedülálló hosszúságú normál nyomtávú múzeumi vasút 2,2 km-es pályáján a bejárati épületként üzemelő vasútállomási mellett öt megálló találhatóm, ahol kerekesszékkel és babakocsival érkező látogatóink is felszállhatnak. Jegyet váltani a jegypénztárban vagy a vonaton lehetséges NOE karszalaggal 200 ft/alkalom/fő áron.

A programok a továbbiakban még bővülnek.

 

 

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573