PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: „NAGYCSALÁDOS ESKÜVŐ”

„NAGYCSALÁDOS ESKÜVŐ”

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

„Egy szív: fél szárny. Most már repülhetsz.”

Illyés Gyula e gyönyörű sorát azért választottuk pályázatunk mottójául, mert kifejezi a házasság, az esküvő eufóriáját, amikor örömünket kifogyhatatlannak érezzük, s csak a csillagos ég a határ. Ebben az örömben szeretnénk osztozni azon fiatal párokkal, akik szívesen veszik, ha majd ezer fős a násznép a saját családjukon túl, ha a kalocsai Érsekkert adja a gyönyörű környezetet, s a NOE állja az esküvő költségeit.

 

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete immár negyedik alkalommal pályázatot hirdet „Nagycsaládos esküvő” címmel az Alapszabályban foglalt feladata (az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért és a jövő generációjáért érzett felelősség erősítése) megvalósítása céljából.

Pályázók köre:

Olyan fiatal – 30 év alatti – párok jelentkezését várjuk, akik szerelmüket eljegyzéssel erősítették meg, s úgy érzik, hogy eljött az idő, hogy életükben először kimondják a boldogító igent. A beérkezett pályázatokat a NOE elnöksége bírálja el, akik maximum három pályázatot választanak ki. (Nem csak a NOE tagjai pályázhatnak!)

A pályázat beadásának határideje:

2023. március 30.

A pályázat elbírálásának határideje:

2023. április 15.

További tudnivalók:

A pályázóktól az eljegyzésről készült fotókat (4-5 db), egy rövid, maximum kétoldalas írott, vagy kétperces videofelvételt (mp4, YouTube, Vimeo linkje) várunk, amelyben bemutatják, hogy miért is fontos számukra a házasság.

A pályázatokat a noe@noe.hu e-mail címre kérjük elküldeni.

Pályázati nyeremény:

 Házasságkötés 2023. szeptember 16-án a NOE Őszi Találkozóján a kalocsai Érsekkertben.

Ennek keretében biztosítjuk az anyakönyvvezetőt, a szertartás feldíszített környezetét, egy

maximum 30 főre szóló esküvői fogadást a családtagokkal közösen, fotóst, egy grafikussal

közösen megálmodott meghívót.

A nyertes pályázók bemutatásra kerülnek a NOE Levelek című kiadványban. A Pályázó tudomásul veszi, hogy pályázata benyújtásával a pályamű felhasználási jogát automatikusan átadja a Kiírónak, azt a Kiíró a Pályázó külön, további engedélye nélkül nyilvánosságra hozhatja (terjesztés), a nyilvánosság számára bármilyen módon hozzáférhetővé teheti.

 

Budapest, 2023. február 12.

Kardosné Gyurkó Katalin

Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke

 

A pályázati kiírás letölthető innen

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573