Pályázati felhívás Családi Nyaraláson való részvételre

Idén is folytatja a nehéz helyzetben lévő családok nyaraltatását a Mészáros Csoport karitatív tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítvány. Már három generáció: gyermekek, szülők és nagyszülők pihenhetnek együtt. A felajánlás elsősorban azoknak szól, akiknek nincs más lehetőségük arra, hogy együtt nyaraljanak. Kérjük, elsősorban rászoruló családok jelentkezzenek!

A zalakarosi Hunguest Hotel Freyaban és a Balatontourist balatonfüredi és révfülöpi kempingjeinek mobil- és üdülőházaiban pihenhetnek a családok június végétől szeptember elejéig tartó időszakban 6 napos turnusokban (6 nap 5 éjszaka), félpanziós ellátással.

Pályázni csak azon személyeknek lehet, akik rendelkeznek érvényes személyigazolvánnyal (újszülöttek, kisgyerekek számára is kötelező)!

Választható helyek és turnusok:

 

 Zalakaros, Hunguest Hotel Freya

július 1-6.

július 11-16.

augusztus 11-16.

augusztus 21-26.

A kempingekbe idősávokat tudunk megadni, azt válasszátok, amelyikben bármikor el tudtok utazni!

 

Révfülöp, Napfény Kemping

augusztus 26. – szeptember 3. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)

augusztus 30. – szeptember 7. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)

 

Balatonfüred, Füred Kemping

június 29.- július 5. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)

július 1 – 10. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)

augusztus 1 – 18. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)

augusztus 14 – 26. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)

A pályázaton a NOE rendezett tagdíjú családjai vehetnek részt, ezért a pályázati űrlapon csatolni kell az érvényes NOE tagkártya képét, érvényesítő matrica hiányában a tagkártya és a befizetést igazoló szelvény képét. A feltöltendő dokumentum 1MB nagyságú, PDF formátumú lehet.

A pályázati űrlap sikeres elküldéséről mindenki azonnal visszaigazoló emailt kap. Amennyiben nem érkezik meg, az űrlap kitöltésének megismétlése szükséges.

Jelentkezési biztosíték 1.000- Ft/család, melyet csak a pályázatban nyertes családoknak kell majd a megadott számlaszámra utalni.

A pályázati űrlap kitöltése még nem jelent biztos lehetőséget, az elbírálások után mindenkit e-mailben értesítünk az eredményről maximum egy héten belül.

Kérünk mindenkit, hogy csak egy pályázatot adjon be!

Az űrlap beadási határideje a júniusi és júliusi időpontokra 2022. június 26. vasárnap 12.00 óra , az augusztusi időpontokra 2022. június 29. szerda 12.00 óra.

Pályázati űrlap

Pályázati kiírás

 

Mindenkinek eredményes pályázást kívánunk!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573