Pályázat fürdőszoba-felújításhoz

Összefogott a RAVAK és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete

 

Közös pályázatot írt ki a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és a RAVAK Hungary Kft.: a fürdőszoba-felszereléseket gyártó vállalat kádakat ajánl fel a NOE tagcsaládok számára. Azoknak a családoknak szeretnének segíteni, akik belátható időn belül nem tudnák felújítani a fürdőszobájukat. Az egyesület fontosnak tartja, hogy a piaci szereplőkkel együttműködve minél több területen segítséget tudjon nyújtani a nagycsaládosoknak.

Május 13-tól lehet jelentkezni a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a RAVAK Hungary Kft. által kiírt pályázatra, amelynek keretében tíz családot segítenek hozzá fürdőszobájuk felújításához egy-egy káddal, kádlábbal és lefolyó szerelvényekkel. A nyertes családok a fürdőszoba-felszereléseket gyártó vállalat öt termékéből választhatnak majd.

A pályázatnak két alap feltétele van. Az egyik, hogy a pályázó legalább két éve legyen tagja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, vagy a NOE valamelyik helyi szervezetének és 2021. évre legyen rendezett tagdíja. A másik, hogy csatoljon ajánlást a NOE helyi szervezetének egyesület- vagy csoportvezetőjétől, egyéni tagok esetében pedig vagy a védőnőtől, a családsegítőtől, az önkormányzattól vagy egy egyházi közösség vezetőjétől.

A  jelentkezési űrlaphoz csatolni kell az ajánlólevelet és a fürdőszoba jelenlegi állapotáról készült fényképet. A beérkezett pályázatokat Bíráló Bizottság bírálja el.

A kádat a nyertes pályázó a hozzá legközelebb eső megyeszékhely RAVAK partnerüzletében tudja átvenni, de a családnak vállalnia kell a szállítás megszervezését.

Jelentkezési űrlap: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeY1YRZezOP3e9gT3Zp1JjM2FOQ9b8Q9-tJcfkKi2ub-U9mJg/viewform

 

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573