Őszi Találkozó – Miskolc

Nagycsaládosok Országos Egyesülete 

Őszi Találkozó – Miskolc

Szeleta Park Látogatóközpont

  1. szeptember 14.

Idén Őszi Találkozónkat 2024. szeptember 14-én, szombaton 10 és 17 óra között rendezzük meg Miskolcon, a Szeleta Park Látogatóközpontban, ahol számtalan érdekes program vár majd Benneteket.

A megnyitó után a helyszínen a gyerekeket kézműves foglalkozások, környezeti-nevelési foglalkozások várják majd. Terveink szerint ismét találkozhattok Partnereinkkel, s a park területén felállított színpadon a szinvavölgyiek néptánc bemutatója mellett érdekes műsorok várnak majd Benneteket.

A park háta mögött, a Papírgyári megállónál fel lehet szállni az erdei kisvasútra, ami elvisz Lillafüredre, vagy akár egészen a Garadna-völgyig, ahol rengeteg látnivaló, túraútvonal fedezhető fel. Ha csak Lillafüredig vonatozunk, megnézhetjük a Szent István és az Anna barlangot, libegőzhetünk, a Zsófia-kilátóról nézhetjük meg a Hámori tavat, sőt a tavon csónakázni is lehet.

A gyerekek számára vonzó program lehet a Miskolci Állatkert megtekintése, aminek bejárata helyszínünktől 20 perces sétával elérhető.

Miskolc belvárosába is érdemes bemenni, megnézni a múzeumokat, gyűjteményeket, melyről az alábbi linken tájékozódhattok:  Múzeumok, galériák | Miskolc Megyei Jogú Város

Amint látjátok sok-sok látnivaló, érdekesség vár Rátok Őszi Találkozónkon, ezért aki csak teheti foglaljon szállást minél hamarabb a környéken. Az alábbi linken találhatók a szállások listája, melyet folyamatosan bővítünk, várhatóan lesznek benne kollégiumi szálláshelyek is, ez ügyben az egyeztetések még folyamatban vannak:

Őszi Találkozó Miskolc 2024 – SZÁLLÁSOK.xlsx – Google Táblázatok

Az egyeztetések még folynak a különböző helyszínek belépő áraival kapcsolatban, természetesen törekszünk a minél kedvezőbb összeg elérésére.

Találkozónk regisztrációs díja: 2 000,- Ft/család lesz. (Még nem kell kifizetni!)

Étkezésre kaptunk egy igen kedvező árat: 1790,- Ft/adag, kétféle ételből lehet választani: gulyásleves, tarhonyáshús savanyúsággal.

Az alábbi űrlapon szeretnénk felmérni, hogy ki venne igénybe utazásához a különvonatot. A különvonat minimum 325 fővel indul. Ennek költsége igen magas, minden felszálló utasnak akár 2500,- Ft/fő összeget fizetnie szükséges – természetesen minél többen veszik igénybe a különvonatot, annál kisebb lesz ez az összeg.

Kérjük, akik csoportosan tervezik az utazást, az alábbi űrlapot töltsék ki:

Őszi Találkozó, Miskolc Szeleta Park – igényfelmérés csoportosan utazók számára (google.com)

Akik egyénileg tervezik az utazást, az alábbi űrlapot töltsék ki:

Őszi Találkozó, Miskolc Szeleta Park – igényfelmérés egyénileg utazók számára (google.com)

Reméljük felkeltettük érdeklődéseteket és találkozunk szeptemberben a Szeleta Parkban!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573