Őszi Találkozó Balatonfüreden

Kedves Családok!

Találkozzunk a Balaton partján! Őszi Találkozónkat ezúttal a Romantikus Reformkor Fesztivál lázában égő Balatonfüreden tartjuk, 2020. szeptember 26-án. Élvezzük együtt a nyár hangulatát a kora őszben, és élvezzük újra a hosszú bezártság után egymás társaságát a parti sétányon, a vízen, a csodás épületek közt, a fesztiváli kavalkádban, és kóstoljuk meg a Balaton ízeit a megszokottnál is jelentősebb nagycsaládos kedvezménnyel!

A Romantikus Reformkor Fesztiválon korabeli ruhákat magunkra öltve lehet sétálni, felvonulni. Erre buzdítanánk is mindenkit, hogy hozzon magával korhű ruhát (ha tudtok, állítsatok össze otthon, ha tehetitek, esetleg béreljetek) és akkor beállhat a vonulók sorába.

Természetesen lesz a rövid megnyitó után idegenvezetés a városban, lehet túrázni kerékpárral vagy gyalogosan a környéken, és lehetőség lesz hajózni is a Balatonon. és még sok meglepetés vár ránk.

Mivel bizakodóak vagyunk, a lelkes füredi egyesület tagjai összegyűjtöttek néhány szálláslehetőséget, ahol várnak bennünket. Kérjük, mielőbb jelentkezzetek be, mert telnek a szálláshelyek a nyár végére, ősz elejére.

A további információkkal és a jelentkezési felülettel később jelentkezünk.

Bővebb információ

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573