Összefogás egy Új Családi Otthon kialakításáért! – Adventi jótékonysági online gyűjtés

A NOE is csatlakozik a Fiatal Családosok Klubja, a Ficsak kezdeményezéséhez, melynek célja egy új Családi Otthon kialakítása, mely menedéket ad az arra rászoruló családok számára. Segíts, hogy a nehéz sorsra kényszerült édesanyák új életet kezdhessenek!

A Ficsak és 11 Alapítvány, valamint még közel 30 család-, civilszervezet, cég szívvel-lélekkel azon dolgozik, hogy a bántalmazás elől menekülni kényszerülő édesanyák gyermekeikkel egy BIZTONSÁGOT nyújtó menedékre leljenek! Az adventi gyűjtés teljes bevételét egy új családi otthon kialakítására szánjuk az arra rászoruló családok számára. Az idei évben a Leány, Anya, Gyerek Alapítvány, a Lea Otthon Családok Átmeneti Otthona részére szerveznek gyűjtést. Az intézmény már 15 éve segíti a nehéz szociális körülmények közül érkezett fiatal édesanyákat, akik többsége sajnos súlyos bántalmazás, életveszélyes fenyegetések elől menekülve keresi fel az Otthont.

MOST TE IS SEGÍTHETSZ! Állj egy olyan ügy mellé, mely a jövőt jelenti most az otthonukat elhagyni kényszerülő gyermekeknek és édesanyáknak. Segíts új életet kezdeni számukra, egy biztonságos otthon megteremtésével.

Segítek a bántalmazott Édesanyáknak

Légy részese ennek a nemes küldetésnek, érezd milyen másokon segíteni, amikor tudod, hogy ezek az életveszélyes fenyegetések elől menekülő anyukák gyermekeikkel már biztonságban vannak új otthonuk falai között.

A siker a Te adományodtól is függ! Segíts egy szebb jövőt, menedéket biztosítani az arra rászoruló családok számára!

Az összefogásban résztvevő szervezetek:

Fiatal Családosok Klubja (FICSAK), Ficsak 11 Alapítvány, Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt., Egyszülős Központ, Fiatal Családosok Klubja (FICSAK), Ficsak Füzesgyarmat Alapítvány, FICSAK Nagykanizsa Alapítvány, Ficsak Nyirád Alapítvány, Gazdagréti Összefogás Egyesület, Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, Jóajáték Játékbérlés, Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ), Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS), Magyar Női Unió Egyesület (MNU), Magyar Védőnők Szakmai Szövetsége, Mindennapok Női Szemmel Egyesület (NŐISZEM), Nagycsaládosok Országos Egyesülete(NOE), Önkéntes Településfejlesztő Közösség – Kosd, Összefogás 11 Sportegyesület, Promobox Kft., Ringató, RoBirtok, Szülők Háza Alapítvány, Zöld Követ Egyesület

Adjuk Össze a bántalmazott Édesanyáknak

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573