Odaadó Portál

Odaadó: közösség a törődés jegyében

A Civilút Alapítvány által létrehozott Odaadó Portál célja, hogy az online térben is összehozza a szenior korosztályt és az idősbarát szolgáltatókat, cégeket, intézményeket. A www.odaado.hu egy hely, ahol az idősek olyan szakembereket, szolgáltatókat kereshetnek, akik megbízhatóhatónak, gondoskodónak, azaz odaadónak vallják magukat

Az ingyenes regisztráció után a vállalkozók, intézmények létrehozzák saját profiljukat, bemutatva az általuk kínált szolgáltatásokat. A felhasználók, azaz az idősebb emberek pedig ezen profilok alapján, keresőprogram segítségével tudják megkeresni a számukra megfelelő vállalkozót, szolgáltatót.

Tudjuk, hogy az idősebb emberek rengeteg tapasztalattal, értékes tudással rendelkeznek. Az Odaadó Portálon ők is felkínálhatják szakértelmüket ellenszolgáltatásért cserébe vagy éppen önkéntes alapon.

A regisztráció és a portál használata mind a felhasználók, mind a szolgáltatók részére ingyenes.

Ön is odaadó szolgáltató? Akkor regisztráljon az oldalon! Vagy ismer odaadó szolgáltatót? Akkor ajánlja neki az oldalt! Vagy éppen idős szüleinek segítene, hogy egyszerűbben boldoguljanak a mindennapokban? Akkor mutassa meg a portált nekik! Várjuk önkéntesek jelentkezését is, akik szívesen segítenének a közelben élő idősebbeknek.

Részletek

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573