„Nagycsaládos Esküvő” pályázat

„NAGYCSALÁDOS ESKÜVŐ” PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete pályázatot hirdet „NAGYCSALÁDOS ESKÜVŐ” címmel az Alapszabályban foglalt feladata (az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért és a jövő generációjáért érzett felelősség erősítése) megvalósítása céljából.

 

Pályázók köre:

Olyan fiatal – 30 év alatti – párok jelentkezését várjuk, akik szerelmüket eljegyzéssel erősítették meg, s úgy érzik, eljött az idő, hogy életükben először kimondják a boldogító igent. A beérkezett pályázatokat a NOE elnöksége bírálja el, akik három pályázatot választanak ki „nyertesként”. (Nem csak a NOE tagjai pályázhatnak!)

 

A pályázat beadásának határideje:

  1. február 10. A Házasság Világnapja

 

A pályázat eredményhirdetése: 2019. március 18.

 

További tudnivalók:

A pályázóktól az eljegyzésről készült fotókat (4-5 db), egy rövid, maximum kétoldalas bemutatkozó levelet, vagy kétperces videofelvételt (mp4) várunk, amelyben arról vallanak, hogy miért is fontos számukra a házasság.

A pályaműveket a következő címre várjuk: noe@noe.hu

 

Pályázati nyeremény:

Házasságkötés 2019. szeptember 14-én a Szentendrei Skanzenben.

Ennek keretében biztosítjuk az anyakönyvvezetőt, a szertartás feldíszített környezetét, egy maximum 30 főre szóló esküvői fogadást a családtagokkal közösen, fotóst, egy grafikussal közösen megálmodott meghívót, támogatóinknak köszönhetően egy szerény ajándékot,
s minden programot aznap a Skanzen területén.

A nyertes pályázók bemutatásra kerülnek a NOE Levelek című kiadványban.

A Pályázó tudomásul veszi, hogy pályázata benyújtásával a pályamű felhasználási jogát automatikusan átadja a Kiírónak, azt a Kiíró a Pályázó külön, további engedélye nélkül nyilvánosságra hozhatja (terjesztés), a nyilvánosság számára bármilyen módon hozzáférhetővé teheti.

NOE Nagycsaládos Esküvő pályázat

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573