Május 5. Babaköszöntő

Szeretettel látjuk a programra előzetesen regisztrált családjainkat!

A program időpontja: 2018. május 5. 10:30-13:00 óra
A program helyszíne: Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget) – Szekér Csárda

Az alábbi honlapon találhatjátok a helyszín térképét: http://www.szekercsarda.hu/

Kérjük, ha mégsem tudtok eljönni az eseményre, azonnal jelezzétek, hiszen nagy örömünkre hosszú a várólista.

Utazás:
A személygépkocsival érkezők a Csárda udvarában tudnak parkolni. A parkolást narancssárga pólós segítőink koordinálják. A fűre ne parkoljatok, mert ez sokba kerülhet… (30.000 Ft)
Ha tömegközlekedéssel érkeztek az Óbudai-szigetre, a csárdától nem messze van az Árpád-hídtól induló 226-os BKV járat végállomása. A menetrendjéről tájékozódjatok a BKK honlapján (http://www.bkk.hu/menetrendek/#226)
Kérjük, szánjatok elegendő időt a közlekedésre! Egyrészt pontosan kezdünk (10:30-kor), másrészt a Margitszigeten Szigetfutás lesz aznap, tehát fennakadás elképzelhető.

Program:
Szombaton reggel 9:30 órától várunk Benneteket a rendezvény helyszínén, a regisztrációs asztalnál.

A Csárdában számozott asztalok lesznek, amelyhez készítünk egy ültetési rendet, kérjük szépen, e szerint foglaljátok el a helyeteket. A csárdában kissé hűvös lehet, ezt vegyétek figyelembe az öltözködésnél. A regisztrációnál egy borítékban kapjátok meg az asztal számát és az ajándékkupont, amivel a rendezvény végén átvehetitek a részetekre összeállított ajándékcsomagot.
A babakocsikat kérjük, hogy hagyjátok a teraszon, az erre kijelölt helyen.

A rendezvény Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége és Fűrész Tünde, a KINCS megbízott elnöke köszöntőjével kezdődik 10:30-kor. Minden baba részére készítettünk egy emléklapot, melyet a köszöntők végén adunk át. Az átadás a színpad előtti részen egy időben, több ponton történik. Kérjük, hogy az átadáshoz – a helyszűke miatt – csak az egyik szülő és a baba menjen ki. Arról információt, hogy melyik család melyik ponton kapja meg az emléklapot, a regisztrációs borítékban fogtok találni.

Ezt követően a résztvevőkről szeretnénk egy közös fotót készíteni, időjárástól függően a szabadban, vagy a Csárda színpada előtt. Kérjük, hogy minden család vegyen részt a fotózáson.

11:30-tól a kicsiknek és szüleiknek a Málna zenekar ad koncertet, eközben a csárda teraszán kézműves foglalkozások és a füves udvaron népi játékok várják a gyerekeket. A rendezvény programját mellékelve küldjük.

Az ebédre 12:30-tól kerül sor, minden kedves résztvevőt megvendégelünk egy gulyáslevesre és rétesre.

A női mosdóban lesz pelenkázó asztal, a galérián elkerítünk egy sarkot, ahol a szoptatós édesanyák etethetik meg nyugodt körülmények között a babáikat.

Költségtérítés:
Útiköltséget térítünk.
Személyautóval / kisbusszal való érkezés esetén:
A gépkocsival érkezők NAV norma szerinti üzemanyag térítést kapnak, melyet átutalással fogunk kifizetni. A kifizetéshez szükséges dokumentumokat (a forgalmi mindkét oldalának másolata és a biztosítás befizetésének másolata) és a mellékelt kiküldetési rendelvényt kitöltve 5 munkanapon belül e-mailben küldjétek vissza radnoti.valeria@noe.hu címre.

Vonattal, menetrendszerinti autóbusszal való érkezés esetén útiköltséget a NOE nevére és címére (NOE, 1056 Budapest, Március 15. tér 8.) kiállított számla esetén tudunk téríteni, amihez szintén kérjük, töltsétek ki a mellékelt kiküldetési rendelvényt, és a számlával együtt küldjétek vissza radnoti.valeria@noe.hu címre.

A tavalyi rendezvény hangulatát képekben láthatjátok itt:
https://noe.hu/galeria/fot%C3%B3k/2017/babakoszonto_budapest_majus_6)

Program letöltése

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573