Ma van Európa szerte a Láthatatlan munka napja!

Elnök asszony gondolatait idézzük Facebook bejegyzéséből:
„Egyesületünkben évekig küzdöttünk azzal, hogy különböző konferenciákon, pályázatok útján felhívjuk a figyelmet a láthatatlan munkára.
A láthatatlan munka az, amiért nem kap fizetést az ember, amit önként, szeretettel, jó, szívvel végez. Keresztény emberként jobban megéljük mit jelent, amikor emberfeletti szeretetből láthatóvá válik a láthatatlan. Mégis olyan nehéz volt eddig megmutatni.
Azt gondolom 2020 változást hozott az életünkbe. A járvány idején konferencia vagy pályázat nélkül mégis láthatóvá válik mindez.
Láthatóvá vált egy édesanya, édesapa munkája, a nagyszülők gondoskodása amikor érezzük a hiányát, láthatóvá vált a rendőrök, pedagógusok, óvónénik, egészségügyben, kereskedelemben dolgozók eddig láthatatlan munkája.
Láthatjuk az emberi összefogások, gyakran ember feletti teljesítmények, gondoskodásból, szeretetből, fakadó munkáját. Azt gondolom ennél szebb megmutatkozása nem is lehetne ennek a napnak, hálásak lehetünk, hogy ezzel is gazdagabbá váltunk, megélhettük, mi is hozzátehettünk valamit!”
Kardosné Gyurkó Katalin

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573