Különleges törődés, avagy célunk a gyermekek és a család oázisa

Beszélgetés a Házasság hetén Gyetvainé Zováth Anikó négygyermekes édesanyával, a KidsOasis – minősített családbarát szálláshelyek – megálmodójával és alapítójával.

Vállalkozását az Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Főiskola (ma BGF) szálloda szakának elvégzése és szállodai értékesítési vezetői tapasztalat megszerzése után indította útjára, együttműködve dr. Puczkó Lászlóval, nemzetközileg ismert és elismert turisztikai szakértővel. Férjével és négy gyermekükkel Kosdon laknak.

Az idei Házasság hete szlogenje: Veled kiteljesedve! Neked mi jut erről eszedbe? Mi fogott meg a férjedben?

A férjemmel 16 éves korunk óta ismerjük egymást, mindent lépésről lépésre együtt építettünk fel, terveztük a közös jövőt. Már a középiskolás éveink alatt hétvégenként együtt jártunk dolgozni, ezek voltak a kezdeti lépések otthonunk, cégeink megteremtéséhez. Ő a vagányabb, aki négy gyerekünkkel állandóan mókázik, tanítja őket síelni, lovagolni, a saját, csomagolástechnikai cége mellett működtet egy hobby farmot is sok-sok állattal (szarvasok, szabadon tartott malacok, tehenek, lovak, bárányok, emu, strucc, nyulak), a gyermekeink ebben a környezetben nőnek fel. Én vagyok, aki a kultúrát teszi ehhez: színházjegyeket vásárol, városlátogatásokat, utazásokat szervez. Én segítek a gyerekeknek a tanulásban. Mindent megbeszélünk, tudunk egymás üzleti sikereiről, problémáiról, tanácsokkal látjuk el egymást. Volt egy nagyon nehéz időszakunk, amikor harmadik gyermekünk nyelőcsőhiánnyal született. Rögtön megműtötték, évekig csak pépeset tudott enni, azt is csak nehezen; ebben az időszakban nagyon fontos volt egymás támogatása lelkileg is!

A teljes riport ide kattintva olvasható

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573