Dönts okosan! – életvezetési tábor áprilisban

Dönts okosan! – 13. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor

7–12. osztályosok számára, Piliscsaba, 2019. április 04-07.

 

Többször előfordult már, hogy nehezen tudtál dönteni, mert féltél a következményektől? Halogatod az elhatározást, mert nem mered letenni a voksodat? Van olyan dolog, amit megbántál, és utólag másképp választanál? Hogyan kell aztán kezelni egy rossz döntést?

Mottó 2019-ban: Dönts okosan!

Légy éppen dilemmában vagy általában döntésképtelen, mi segítünk, hogy jobban kezeld a döntési helyzeteket, merj választani, és szembenézz a következményekkel.

Ehhez azonban először meg kell hoznod azt a döntést, hogy eljössz a KÖSZI Életfonal táborába, amely tizenéveseknek szól. Egy vidám és humoros közösség, új barátságok és szerelmek, izgalmas programok, tánc, zene és tavaszi újjászületés vár Rád!

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net

Információ: Szalai Nóra, kapcsolati és operatív munkatárs

Telefon: +36 30 791 8664, E-mail: koszi@koszi.net

Tizenévesnek lenni sosem volt könnyű: igazi barátokat találni, megállni a helyünket a suliban, kijönni a szüleinkkel és meghódítani a kiszemeltünket. Ezért jó, ha van egy hely, ahol tudhatod: közénk tartozol. Elmondhatod, ami bánt, és garantáltan jókedvre derítünk, izgalmas programokban van részed, miközben bölcsebb leszel életed nagy kérdéseiben is.

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Korosztály: 7-12. osztályosok (2018/2019-as tanévben)

Helyszín és időpont: Piliscsaba, 2019. április 04-07.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573