Idén is útnak indultak A SZERETET ÍZEI

2021. október 24-én szombaton 9 órakor második alkalommal került sor A SZERETET ÍZEI program átadó ünnepségére a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központban. Egyesületünk az elmúlt években több mint 100 befőzőautomatával gazdagodott, amelyet helyi szervezeteink kaptak meg. Az volt a célunk, hogy a helyben, nagycsaládosok által feldolgozott sok-sok magyar gyümölcs és zöldség olyan tagcsaládjaink felé is eljusson, akik a nagyvárosokban élve jóval nehezebben jutnak hozzá a befőttekhez, savanyúságokhoz.
Dinnyésen mintegy 2300 üvegnyi szeretetet tudtunk átadni olyan tagcsaládjainknak, akik a nagyvárosokban élve jóval nehezebben jutnak hozzá a befőttekhez, savanyúságokhoz. A kedvezményezettek köre idén az egyszülős családokkal bővült. Tudjuk, jó helyre kerültek a fnomságok.
Köszönet érte a felajánló tagszervezeteinknek és családjaiknak. Köszönjük a régióvezetőknek is hogy akik nem tudtak eljönni személyesen, azoktól elhozták és összegyűjtötték a felajánlott befőtteket, hiszen az ország minden szeglete összefogott. Egy emléklappal köszöntük meg a jelenlévőknek a szeretetet, de a többiekét is hamarosan eljuttatjuk.
A programot hagyományteremtő szándékkal indítottuk, kérlek figyeljétek a következő felhívást, hogy senki le ne maradjon, aki adni szeretne egy kis SZERETETET.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573