Idén is folytatódik „A SZERETET ÍZEI” programunk

Kedves Csoport- és Egyesületvezetők!

Az elmúlt években több mint 200 befőző automatát használhattunk ingyenesen. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak és örülünk annak, hogy egymás közt is megosztjátok a készülékeket, illetve több család közösen főzi be a finomságokat, mert ez is mutatja, hogy a NOE tagjai gondolnak egymásra, segítik egymást. Régi és fontos hagyományunk ez, amire mindig is büszkék voltunk.

Nem minden család él azonban olyan helyen, ahol gyümölcsöt tudna termelni vagy lenne hagyománya náluk a befőzésnek. Ezért 2020-ban egy programot indítottunk, amely a “SZERETET ÍZEI”  nevet viseli, s amelynek célja, hogy a befőző automaták segítségével eltett befőttek, szörpök és más finomságok eljussanak azokhoz a családokhoz is, akik csak boltban, drágán megvásárolva juthatnak ilyen termékekhez, s ez anyagi okokból csak ritkán adatik meg számukra.

Arra kérünk benneteket, hogy az automatákkal készített finomságaitokból néhány üveggel erre a jótékony célra ajánljatok fel termékenként. Biztosak vagyunk benne, hogy nagy örömet szerezhetünk a megajándékozottaknak, ha nem csak a terméket adjátok át, de egy-egy olyan saját receptet is, amellyel fel tudják azokat használni.

A vezető gyűjti az év folyamán a felajánlásaitokat. Segíti a dokumentációt, ha használjátok és vezetitek a táblázatot (táblázat letöltése), amelyben követni lehet, hogy mely családok kapták meg a készüléket használatra. A linken találjátok a matricát, amelyen látható, hogy milyen felirat kerüljön az üvegekre, s így személyesebbé váljon az ajándék. Innen tudod letölteni és kinyomtatni: nyomtatható címke letöltése .

Egy szép átadó ünnepséget is szervezünk a program keretében, ahol az előző évekhez hasonlóan az a szervezet is ott lesz, aki ad, és az is, aki kapja felajánlásokat egy nagy, terített asztal körül.

Biztosak vagyunk benne, hogy sokak számára – nehezebb anyagi helyzetű családok – szerezhetünk valódi örömöt, s nyújthatunk kézzelfogható segítséget a program által. Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoztok a programhoz!

Azok számára, akik tavaly nem vettek részt az átadó ünnepségen, szeretettel ajánljuk az alábbi videót, mely által bepillantást nyerhetnek az átadó ünnepség hangulatába, valamint a program hátterét is megismerhetik: videó megtekintése

Kérünk Benneteket, hogy minél többen csatlakozzatok a programhoz és ősszel adjuk át együtt a szeretet ízeit.

Átadó várható időpontja:
OKTÓBER 8. – Dinnyés  🙂

Ezen a linken tudjátok jelezni felénk, hogy számíthatunk Rátok:
https://forms.gle/AVpbfZTHzupwtFFd9

Köszönjük, ha csatlakoztok és segítetek!

Jó befőzést kívánunk!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573