„Házastársi szeretet” workshop

Kedves Házaspárok!

 

A Családképző Fórum házaspároknak szóló tanfolyamot indít. Az interaktív, dinamikus műhely lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra, hogy az élet igazán fontos kérdéseire tudatosan és közösen kereshessenek választ.

Szeretettel hívnak és várnak Benneteket a most induló Házastársi Szeretet workshopra.

 

A kedvezményes ár NOE tagoknak: 18 000 Ft (nem NOE tagoknak: 20 000 Ft).

Helyszín: Torony Klub Konferenciaterem (1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 3 ., I.em. 12. 16-os kapucsengő)

Kezdés: 2019. szeptember 28. 17.00

Az alkalmak szombat délutánonként 17-18:30-ig tartanak.

További időpontok:

  • 2019. október 12.
  • 2019. november 9.
  • 2019. december 7.
  • 2020. január 11.
  • 2020. február 8.

 

 

Előadás és „megmondás” helyett, közös gondolkodás és vita útján együtt keressük a megoldásokat. Az alkalmak segítenek tudatos életvezetéssel boldogabb, kiegyensúlyozottabb, hosszú távon is gyümölcsöző házastársi, családi köteléket kialakítani és fenntartani.

A tanfolyam esettanulmányokra épül, melyeket egy nemzetközi szakértői csapat dolgozott ki. Egy-egy adott téma mentén a résztvevők kisebb csoportokban, majd az összes résztvevővel közösen, moderátor segítségével vitatják meg az eseteket és keresnek megoldásokat a felmerülő problémákra. Minden alkalom után lehetőség van kötetlen beszélgetésre.

 

A „Házastársi szeretet” workshop témakörei és céljai:

A házastársi kötelék: A házastársi szeretet és kötődés természetének megértése – felfedezni hogyan szeressük jobban a társunkat és miként növeljük az egységet a házasságunkban.

Kommunikáció a házasságban: A hatékony kommunikáció fontosságának tudatosítása – hogyan teremtsünk időt és miként beszéljünk közös életünk fontos kérdéseiről.

Szexualitás: A testi harmónia természetének és szükségességének jobb megértése

Család és munka összehangolása: A munka és a családi élet olyan egyensúlyának megtalálása, amely elismeri a szakmai munka fontosságát, de tiszteletben tartja a család elsődlegességét.

Pénzügyek a házasságban: A szükséges anyagi javak helyes használata a családi értékek és az emberi méltóság szolgálatában

Apa, anya és gyerekek kapcsolata: Meleg és életvidám családi légkör teremtése

 

Bővebb információk

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573