Házasság Világnapja Pécs

Kedves Barátaink!

Idén február 12-én, szombaton tartjuk a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület szervezésében a Házasság Világnapi rendezvényünket, melyet 19. alkalommal ünneplünk közösen.

Szeretettel hívunk Benneteket, hogy „együtt” tölthessünk pár órát. Az egészségügyi helyzetre való tekintettel és a kormány rendelkezéseinek megfelelően személyesen, maszkban és védettségi igazolvány bemutatása mellett Pécsett, illetve élő online közvetítéssel lehetsz velünk rendezvényünkön.

Sok szeretettel és püspöki áldással köszöntjük a jubiláló házaspárokat. A házaspárok fotóit kivetítjük és felolvassuk neveiket. A személyesen résztvevő párok a kezükbe kapják az emléklapot, az online köszöntötteknek postai úton küldjük el. A fotókat 2022. január 31. határidővel a bpendre@gmail.com címre várjuk.

Szokásosan 11 órakor a Pécsi Székesegyházban Püspök atya misét tart, amire nem csak a római katolikus híveket, hanem mindazokat várjuk, akiknek fontos a házasság, és a család. A misét élőben közvetíti a Pécsi Egyházmegye, melyre az alábbi linken tudsz bekapcsolódni: https://www.youtube.com/user/pecsiegyhazmegye

Ezt követően ebéddel folytatódik a közös ünneplés.

14 órakor a köszöntők után  Dr. Dabóczi Kálmán és Veronika előadását hallgathatjuk meg Életünk kalandja címmel, melyet kiscsoportos beszélgetés követ.

A szünet után átadjuk az Együtt Másokért  emlékérmeket és köszöntjük a jubiláló házaspárokat.

A vacsora után kvízjátékkal, és „szólj be a papnak” beszélgetéssel zárul az este.

A gyerekeinknek foglalkoztató játékok lesznek korcsoportok szerint 14 órától 16 óráig, majd gyermektáncházra hívjuk őket.

 

Kérünk regisztrálj, akár személyesen, akár online csatlakozol az eseményhez.

Regisztrációs link: https://forms.gle/pJyTQYh1rc7Bw9Ln7

Jelentkezési határidő: február 4.

Határon túli vendégeinknek szállást biztosítunk, amennyiben a sz.sica@gmail.com címre jelzik erre vonatkozó igényüket január 30-ig.

Plakát (letölthető)

Kísérőlevél (letölthető)

Szeretettel várunk mindenkit:

a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület nevében Herbert Gábor, elnök

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573