Gyalogos vándortábor

Az Országos Erdészeti Egyesület családokat, fiatalokból álló csoportokat vár július második felében és augusztusban!

Az Országos Erdészeti Egyesület gyalogos vándortáborba invitál családokat, fiatalokból (felső tagozatos, középiskolás) álló csoportokat felnőtt vezetővel július második felében és augusztusban.

A tábor indulási időpontja szabadon kijelölhető – a pontos indulásról a szervezők minden esetben egyeztetnek a csoportvezetővel (esetleg 1-2 napot változhat a csoport által megadott indulás időpontja). Időtartama minden esetben 6 éjszaka, 7 nap.
A csoportok létszáma legalább 15 fő legyen (természetesen a jelentkezési lap sorai bővíthetők).

A tábor térítésmentes, a regisztrációs díja: családok esetében 1000 Ft/család, az egyedül részt vevő fiatalok esetében 1000 Ft/fő, melyet kérünk a NOE bankszámlájára utalni a jelentkezés elküldésével egy napon. (Bankszámlaszámunk: OTP 11705008-20109369 A közleménybe írják be Erdei tábor regdíj. és a név.)

Mellékelve küldöm a jelentkezési lapot és a felhívást, melyet alaposan olvassatok át, sok hasznos információt megtudhattok belőle. A jelentkezési lapon a kijelölt csoportvezetőt írjátok be a résztvevők listájába is. Amennyiben az egész család Jelentkezik a táborba, természetesen elég a szülők telefonszáma és e-mail címét megadni, a gyermekeknél elég a születési helyet és időt feltüntetni.

A jelentkezéseket a noe@noe.hu e-mail címre várjuk, melyeket érkezési sorrendben továbbítunk az OEE számára.

Várjuk a vállalkozó kedvű családok és fiatalokból álló csoportok jelentkezését.

Üdvözlettel: NOE Titkárság

 

A vándortábor plakátjának letöltése

Tesztelő csapatok információk letöltése

Jelentkezési lap letöltése

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573