Előzetes jelentkezés az Atlétikai Világbajnokság Nyitónapjára

Kedves NOE Családok!

A Civilút Alapítványt az a megtiszteltetés érte, hogy a budapesti atlétikai világbajnokságot képviselheti jószolgálati partnerként. Munkájukkal azt segítik elő, hogy a nagyszabású rendezvényen elsősorban olyan társadalmi csoportoknak nyújtsanak ingyenes részvételi lehetőséget, akik egyébként nem, vagy csak nehezen juthatnának el a világbajnokságra. 

A direkt regisztráció folyamatát augusztus elején nyitják meg. Addig is egy előzetes felmérést végzünk.

Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, a budapest atlétikai világbajnokságot 2023. augusztus 19-27. között rendezik meg. Kétezer atléta érkezik Magyarországra több mint kétszáz országból azért, hogy a sportok királynőjét, az atlétikát ünnepelje, és részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén.

A szervezők társadalmi felelősségvállalásának eredményeképp közel ötven, a Civilút Alapítvánnyal korábban már együttműködési megállapodást kialakító civil szervezet (köztük a NOE) tagjai kapnak lehetőséget ingyenes belépési lehetőségre.

A Civilút Alapítvány nevében tisztelettel meghívunk Benneteket a budapesti atlétikai világbajnokság nyitónapjának rendezvényeire! Jegylehetőséget délelőtti (10:30-15:00) vagy délutáni (18:30-22:00) programokra szólóan tudunk biztosítani az ingyenesen igényelhető jegyek számának függvényében a 2023. 08. 19-i napra.

A rendezvény helyszíne:

Nemzeti Atlétikai Központ (1095 Budapest, Hajóállomás u. 1.)

A versenyprogramok itt tekinthetők meg:

https://worldathletics.org/hu/competitions/world-athletics-championships/budapest23/timetable

A programon való részvétel tagcsaládjaink számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A direkt regisztráció folyamatát augusztus elején áll módunkban megnyitni. Addig is egy előzetes felmérést végzünk, melyben segítségeteket szeretnénk kérni.

Az előzetes regisztráció helyei beteltek, ezért az űrlapokat lezártuk.

A lebonyolítók számára szükséges jeleznünk, mennyi jegyet szeretnének igényelni, ezért kérjük, segítsétek a részvételi szándékok felmérését az alábbi űrlapok kitöltésével:

Egyéni családok:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekBuQ_68i8yMhVCb5837GE4qAsA9DdUhY_epCwOJH4dKYsQQ/viewform

Egyesületek/Csoportok:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0y9JvzJbrpL7ZdLAbKFFsqFOLOhtQdPZ1DP1pa6-kiz8v2A/viewform

Jelentkezési határidő:

  1. július 21. 8:00.

Minden, az eseményhez köthető információt megküldünk, ahogy azt a lebonyolítók átadják számunkra. Ebben részletesen meg lehet tekinteni a parkolási lehetőségekről szóló információkat, a rendezvényhelyszín akadálymentesítésre vonatkozó leírását, a jegyigénylésekre vonatkozó kereteket.

Figyelem! A térítésmentes tiszteletjegyek korlátozott számban érhetők el. Ezért kérjük, csak olyan személyek jelentkezzenek a programra, akik biztosan részt is vesznek majd az eseményen!

A regisztráció éles megnyitásáról, a regisztrációról és a további teendőkről, a jegyátvételi lehetőségekről részletesen tájékoztatunk Benneteket.

Budapest, 2023. június 14.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573