Elindult a „Fiatalok a kisgyermekes családokért” elnevezésű országos adománygyűjtő akciónk

 

„Fiatalok a kisgyermekes családokért” elnevezésű országos adománygyűjtő akció indul november 9-én a CBA üzleteiben.

Egyesületünk elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin, és Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója 2018. november 8-án a Príma Corvin áruház előtt sajtótájékoztatón jelentették be a gyűjtés elindítását.

A „Családok Évében” is folytatódik a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a CBA és Príma bolthálózat közös, „Fiatalok a kisgyermekes családokért” elnevezésű adománygyűjtő akciója, amelynek köszönhetően a tavalyi évben közel 13 tonna élelmiszer és más adomány gyűlt össze, így az ünnepek közeledtével nagyon sok családnak tudtunk segíteni a gyűjtéssel.

A „Fiatalok a kisgyermekes családokért” címmel meghirdetett kezdeményezés nagy sikerrel zajlott az elmúlt két évben, a vásárlóknak, adományozóknak köszönhetően. A szervezők ezért úgy gondolták, hogy idén ismét megszervezik a gyűjtést. A program újdonsága, hogy a fiatalok (családszervezetek tagjai, önkéntesei) gyűjtenek adományt a kisgyermekes családosok számára. Idén is a CBA és Príma üzletekben várjuk az adományozókat november két hétvégéjén (2018.11.9-11. és 2018.11.16-18.) huszonegy helyszínen. A gyűjtést, melynek a CBA-, illetve a Príma üzletei biztosítanak helyet, a magyar üzletlánc támogatja.

Az üzletlistát a gyűjtőhelyre kattintva találjátok.

Gyűjtési helyek

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573