Családszervezetek III. Jótékonysági Adventi Vására

Kedves Tagcsaládok!

 

A  Fiatal Családosok Klubja több, mint 50 civil szervezettel, köztük a NOE-val idén, immár harmadik alkalommal rendezi meg a Családszervezetek Jótékonysági Adventi Vásárát.

A vásár időpontja: 2018. december 1., 10-18 óráig

Helyszíne: Millenáris Park, B épület

A vásáron az elmúlt évekhez hasonlóan a közösen elkészített asztaldíszeket és az általatok felajánlott kézműves termékeket (gyertya, mécses, karácsonyfadísz, kézimunka), kamrába eltett finomságokat (lekvár, méz, szörp, savanyúság, házi tészta) szeretnénk árusítani. Az első évben 110.000 Ft-tal, tavaly 175.000 Ft-tal járultunk hozzá a vásár sikeréhez.

Ebben az évben a befolyt összeggel a Jel Alapítványt fogjuk támogatni, akik azért dolgoznak, hogy minél teljesebb életet élhessenek a siket és nagyothalló gyermekek. Bízunk benne, hogy ehhez a nemes célhoz Ti is szívvel-lélekkel tudtok csatlakozni, hiszen majd mindannyiunk környezetében van ilyen gyermek és bizony látjuk, hogy milyen nehézségekkel küzdenek.

Kérjük, felajánlásaitokat november 23-a péntekig a NOE Központba (1056 Budapest, Március 15.tér 8.) juttassátok el, vagy az egyesületvezetők segítségét kérve, a november 24-i választmányi ülésre küldjétek el.

Nagyon köszönjük a segítségeteket!

NOE Titkárság

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573