Családok Budapesti Világtalálkozója

Gazdag szakmai és családi programok várják az érdeklődő családokat a négynapos Családok Budapesti Világtalálkozóján! PONTOS PROGRAM A CSATOLMÁNYBAN!

Egyesületünk életének talán eddigi legnagyobb eseményére készülünk. Ez évben egyesületünk (hazai és nemzetközi partnerekkel közösen) nyerte el a World Family Congress megrendezési jogát, ami nemzetközi szinten is nagy elismerés a NOE számára. 2017. május 25-28. között kerül megrendezésre a Családok Budapesti Világtalálkozója, amelyre a világ minden tájáról (minden földrészről jönnek a résztvevők) érkeznek családszervezeteknél, családok ügyeivel foglalkozó szakmai szervezeteknél tevékenykedő barátaink, szakértők, aktivisták, vendégek.

2017. május 28-án vasárnap a belváros szívében családfesztivált szervezünk, amely temérdek érdekes és szórakoztató eseményt kínál a résztvevő családoknak a házasság, a család értékeire, fontosságára helyezve a hangsúlyt, megmutatva ezzel a közösség és a szolidaritás fontosságát. A programok szervezése még folyamatban van, így végleges programot nem tudunk küldeni. Mellékletként küldünk egy plakátot a rendezvényről. A szervezők folyamatosan frissítik a rendezvény honlapját, ezért érdemes napi szinten meglátogatni a weboldalt:

http://www.budapestfamilysummit.com/hu/

PONTOS PROGRAM A CSATOLMÁNYBAN!

A családok önálló utazása esetén ezen a linken tudnak jelentkezni:

http://www.budapestfamilysummit.com/hu/noeregistration1/

A legfrissebb program:

Május 25. Budapest Demográfiai Fórum 2.

Május 26. Családok XI. Világkongresszusa

Május 27. II. Európai Életvédő Fórum

Május 28. Családi Fesztivál

Fontosnak tartjuk, hogy minden érdeklődőhöz eljusson a Családok Budapesti Világtalálkozójának a híre, hogy a közös gondolkodással, a problémák megértésével, a nemzetközi együttműködések kialakításával is ösztönözzük az összefogást a családokért.

Ha bármilyen további kérdése merülne fel, az alábbi e-mail címen a szervezők állnak szíves rendelkezésére: bfs@emmi.gov.hu

Üdvözlettel:

A Családok Budapesti Világtalálkozója szervezői

 

PONTOS PROGRAM LETÖLTÉSE

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573