Angyali Csomagküldő Szolgálat – ANGYALOK KERESTETNEK

Nagycsaládosok Országos Egyesülete idén 15. alkalommal indítja útjára

Angyali Csomagküldő Szolgálatát (ACSSZ)

Angyalaink sok rászoruló NOE tagcsaládot örvendeztetnek meg évről évre az ország egész területén karácsonyi szeretetcsomag küldésével, amit ezúton is hálás szívvel köszönünk!

Az Angyalok jelentkezését  2020. december 11-ig várjuk.

Legyen idén is menő, hogy Angyalként, névtelenül segítünk más nagycsaládon, csillogó gyerekszemeket varázsolva az asztal köré a szeretet ünnepén!

NOE-hoz egész évben folyamatosan érkeznek segítségkérő levelek, melyek száma karácsony közeledtével egyre több lesz. Sok családban nem is mernek az ünnepi díszítésre, ajándékokra gondolni, hiszen a mindennapi étkezés és a meleg ruha sem megoldott számukra. Az ACSSZ arra hivatott, hogy a „sok kicsi sokra megy”, és „mindenki tehet valamit a világ szebbé, jobbá tételéért” elvén megpróbáljuk ezen családok számára  szebbé varázsolni a szeretet ünnepét.

Olyan jólelkű családokat keresünk, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy másik család karácsonyi megajándékozását.

Csapatépítés az ACSSZ segítségével: Várjuk segíteni szándékozó munkahelyi- és osztályközösségek, sportegyesületek jelentkezését, ahová tartoztok. Kérünk Benneteket, említsétek meg szűkebb- és tágabb környezetetekben a NOE szeretetcsomagot. Ha közösségetek néhány tagja egy-egy aprósággal hozzájárul egy közös csomag összeállításához, nemcsak egy családnak szereztek örömet, hanem közösségetek is még jobban összefonódik.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a segítségkérő családok leginkább sok helyen felhasználható utalványnak, tartós élelmiszernek, édességnek, játéknak, könyvnek, meleg ruhának örülnek.

Angyalnak jelentkezni 2020. december 11-ig az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

https://forms.gle/LTJNBUGm9DDMdz418

Kérünk Benneteket, levelünket küldjétek tovább ismerőseiteknek, hogy minél több segíteni szándékozó emberhez eljusson. Mert kapni jó, de adni még jobb!

Fontos Tudnivalók

–Ha utalványt küldesz: kérlek, nézd meg előtte, hogy a megajándékozott család lakóhelyéhez közel milyen nagyobb üzletek vannak, hol tudja felhasználni a kapott utalványokat.

–Amennyiben ajándékcsomagot küldesz: az ajándékcsomagok értékének nincsen alsó- vagy felső határa. Bármit tehetsz bele, amivel úgy véled, örömöt okozol a gyermekeknek, a családnak. Gondolj arra is, hogy fordított esetben mi az, amit Te örömmel elfogadnál… A jelentkező angyaloknak a családok elérhetőségével egyszerre megadjuk a gyermekek nemét, korát, hogy családra szabottan lehessen összeállítani a szeretetcsomagot.

-Amennyiben névtelenségben szeretnétek maradni, és csomagot küldtök, azt a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (1056 Budapest, Március 15. tér 8. sz.) nevében adjátok fel, de saját telefonszámotokkal! Ezt azért javasoljuk, mert előfordulhat, hogy a kilátástalan helyzetben lévő család levéllel keresi meg azt a címet, ahonnan egyszer már kapott segítséget. Az általad tanúsított jó szándékot, kedvességet nem szeretnénk azzal rossz emlékké tenni, hogy utána levelek áradata önt el.

Angyalnak lenni menő!

ACSSZ felhívás (letölthető)

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573