Angyali Csomagküldő Szolgálat

Angyali Csomagküldő Szolgálat rendkívüli helyzetben

JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁS

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete idén 16. éve indítja útjára Angyali Csomagküldő Szolgálatát (ACSSZ), jelenleg a koronavírus-járvány okozta családi vészhelyzetek enyhítése érdekében.

A veszélyhelyzet következtében sok család számára válik nehézkessé a megélhetés, mert az egyik szülőnek otthon kellett maradnia a gyermekekkel, s emiatt csökkent vagy kiesett a bére, és több ágazatban sajnos meg is szűntek munkahelyek. Most rajtunk a sor, hogy biztonságos, az egyesület által ellenőrzött módon azok a családok jussanak élelmiszercsomaghoz, akiknek arra valóban szükségük van.

Angyalaink sok rászoruló NOE tagcsaládot örvendeztetnek meg évről évre az ország egész területén szeretetcsomag küldésével, amit ezúton is hálás szívvel köszönünk!

Legyen idén is menő, hogy  Angyalként, névtelenül segítünk más nagycsaládokon!

Olyan jólelkű családokat keresünk, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy másik család megsegítését. Csapatépítés az ACSSZ segítségével: Várjuk segíteni szándékozó munkahelyi- és osztályközösségek, sportegyesületek jelentkezését, ahová tartoztok. Kérünk Benneteket, említsétek meg szűkebb- és tágabb környezetetekben a NOE szeretetcsomagot. Ha közösségetek néhány tagja egy-egy aprósággal hozzájárul egy közös csomag összeállításához, nemcsak egy családnak szereztek örömet, hanem közösségetek is még jobban összefonódik.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a segítségkérő családok leginkább sok helyen felhasználható utalványnak, tartós élelmiszernek örülnek.

Angyali jelentkezés 2021. április 7-ig a következő űrlap kitöltésével:

Jelentkezem Angyalnak

Fontos Tudnivalók

– Ha utalványt küldesz: kérlek, nézd meg előtte, hogy a megajándékozott család lakóhelyéhez közel milyen nagyobb üzletek vannak, hol tudja felhasználni a kapott utalványokat.

– Amennyiben ajándékcsomagot küldesz: az ajándékcsomagok értékének nincsen alsó- vagy felső határa. Bármit tehetsz bele, tartós élelmiszert, kis meglepetéseket a gyermekek részére, társasjátékot.

A jelentkező angyaloknak a családok elérhetőségével egyszerre megadjuk a gyermekek nemét, korát, hogy családra szabottan lehessen összeállítani a szeretetcsomagot.

Amennyiben névtelenségben szeretnétek maradni, és csomagot küldtök, azt a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (1056 Budapest, Március 15. tér 8. sz.) nevében adjátok fel, de saját telefonszámotokkal! Ezt azért javasoljuk, mert előfordulhat, hogy a kilátástalan helyzetben lévő család levéllel keresi meg azt a címet, ahonnan egyszer már kapott segítséget. Az általad tanúsított jó szándékot, kedvességet nem szeretnénk azzal rossz emlékké tenni, hogy utána levelek áradata önt el.

Kérünk mindenkit, hogy terjessze az Angyali Csomagküldő Szolgálat felhívását, hogy minél gyorsabban és minél több család számára könnyítsük meg ezt a rendkívüli időszakot.

Angyalnak lenni menő!!!

Angyali felhívás

Jelentkezem Angyalnak

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573