A NOE idén ünnepli 30 éves jubileumát!

Egyesületünk tagsága Szarvason, a hagyományos Őszi Találkozón ünnepli jubileumi évfordulóját!

A NOE ebben az évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A születésnapi ünnepségsorozat központi rendezvénye az Őszi Találkozó, melyet 2017. szeptember 23-án, Szarvason tartunk. Nagy szeretettel várjuk tagcsaládjainkat, és nagy örömünkre számos közjogi méltóság megjelenésére is számítunk.

Tervezett programjaink a ide kattintva letölthetők.

A programfüzet hamarosan olvasható lesz a weboldalunkon.

Programok
Péntek
A már pénteken is érkezőknek kínál programlehetőséget a Körös-Maros Nemzeti Park Körösvölgyi Látogatóközpontja, az „Indián Nyár” elnevezésű ingyenes túravezetéssel. (A látogatóközpontba szóló belépőjegyet ki kell fizetni, csak a program ingyenes!)

Pénteken este 18:30 órától a Vízi Színpadon a Csodaszarvas című musical lesz látható, a Duna Művészegyüttes közreműködésével. A zenés, táncos darab nagyon látványosnak ígérkezik, a vízre és a mögötte lévő erdőre vetített fényeffekteknek köszönhetően… Ezt a programot külön ajánljuk a környező településen élő nagycsaládosoknak is.

Szombat
A rendezvény megnyitó ünnepségét követően sok érdekes program vár majd rátok: néptánc bemutató, Kayamar, légvár, játékkamion, eurobungy (óriás trambulin), bábelőadás, séta az arborétumban (a belépés a családoknak karszalaggal ingyenes), kézműves foglalkozások, mesterség bemutatók, városnézés.

Fakultatív programok (a lezárult előzetes jelentkezés alapján)
színházi előadás: Holle Anyó a Szarvasi Cervinus Teátrumban
sétahajózási lehetőség a Holt Körösön
látogatás a Mini Magyarország Makettparkba (felnőtt: 1.500 Ft, gyerek: 1.000 Ft, a csoportos belépőjegyek – 20 fő felett – 900 Ft/fő ) http://minimagyarorszag.hu/jegyek/ (a helyszínen vásárolhatók meg a jegyek)

Vasárnap
Az utolsó napon
lehetőség lesz sétahajózásra, ezen kívül
karszalaggal az Arborétum és a város múzeumai térítésmentesen megtekinthetők.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573