A NOE együttműködik a Magyar Védőnők Egyesületével

Az együttműködés célja a nagycsaládosok és a védőnők szoros együttműködése

Együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Magyar Védőnők Egyesülete. Az együttműködés a közös értékek mentén történik, melynek alapja a családok támogatása, a gyermekek egészséges fejlődése és a közös érdeklődési területek.

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke és Csordás Ágnes Katalin, a MAVE elnöke az együttműködési szerződés aláírásával szeretné szorosabbra fűzni a szálakat a két szervezet között.

A NOE és a MAVE abból a célból köti a megállapodást, mert közös értékeiken – a családok támogatásán, a gyermekek egészséges fejlődésén és közös érdeklődési területeiken (várandósság, fiatal házasok felkészítése, érdekvédelem és ismeretterjesztés stb.) – alapuló hosszú távú, aktív együttműködést szeretne elérni mindkét szervezet.

A célok átültetése a gyakorlatba úgy történik, hogy a NOE nagycsaládos szervezetei 2017. szeptember 27-től év végéig bemutatkozási lehetőséget kapnak a védőnők számára szervezett országos szakmai konferenciákon. A nagycsaládosok érdekvédelmi tevékenysége, közösségteremtő ereje, és a védőnők szoros kapcsolata, valamint szakértelme mind garanciája a családok hatékony támogatásának.

Budapest, 2017. szeptember 19.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete elnöksége

Tovább a képgalériára

Sajtóanyag letöltése

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573